Brigitte Sfăt, agresată fizic de al doilea soț, Ovidiu Torj: „Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu”

.

Brigitte Sfăt și Ovidiu Torj au fost căsătoriți între anii 2006 și 2010, iar împreună au o fiică, Sara. Invitată în podcastul „Taclale”, fostul model a declarat că afaceristul a agresat-o fizic în timpul mariajului lor.

Brigitte Sfăt, agresată fizic de al doilea soț, Ovidiu Torj: „Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu”

„Am pus apă în cadă și, din greșeală, m-am culcat. A venit vecina de jos, stăteam la bloc, inundație. A răspuns soțul meu: «Bă, nu te mai las să faci baie, că uite, ai inundat». Și eu am zis, eram foarte tare în gură: «Nu-mi zici tu mie ce să fac!». Mamă, și a tăbărât pe mine, a început să mă bată. Mă bătea 1/1. La un moment dat nici nu l-am mai văzut așa cum era el. Am văzut un om cu ochii roșii. L-am văzut altfel. A început să mă bată pentru că i-am răspuns obraznic”, a povestit Brigitte Sfăt.

Din anul 2019, vedeta este căsătorită cu Florin Pastramă. Perechea și-a oficializat relația la doar patru luni după ce s-a cunoscut. Cununia civilă a avut loc în mai, iar cea religioasă în iulie.

„El (n.red.: Ovidiu Torj), trezit din somn, buimac, m-a bătut foarte tare. Aveam un calorifer în spate, care era de fontă, mă împingea acolo. «Ăsta o să mă dea cu capul și o să mor», am gândit în sinea mea. Cu o noapte înainte sau două visasem că m-a omorât. Mamă, și m-am gândit: «Se întâmplă visul». În momentul acela am început să zic «Tatăl Nostru» în gând. După ce am terminat i-am spus: «Iartă-mă!». Eu eram o persoană mândră la vremea aceea, nu aș fi zis niciodată eu lucrul ăsta, de la mine. «Iartă-mă, nu mai fac, am greșit, te iubesc». Am zis cuvintele astea și în momentul în care le-a auzit a început să se retragă și deodată a zis: «Ce ți-am făcut? Nu mi-am dat seama!». A zis că ceva i-a întunecat mintea”, a mai povestit fostul model.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Între anii 2000 și 2002, Brigitte a fost căsătorită cu afaceristul timișorean Octavian Sfăt, care s-a stins din viață la doar 38 de ani, în urma unui atac de cord. Din mariajul cu acesta, fostul model are un fiu, Robert.

„Am fugit din casa aceea (n.red.: în care locuia cu Torj). Nu m-am mai întors niciodată acolo. Mi-am dat seama că puteam să îmi pierd viața. Am mers la IML cu hematom pe splină și fisură pe craniu. M-a luat o prietenă acasă la ea și m-a ascuns, pentru că soțul meu era un om faimos, interlop, cunoscut în Timișoara. În momentul în care am ales să fug m-am gândit ca la 18 ani fetița mea să aibă o explicație. Să pot să-i dau o explicație, să-i spun de ce am fugit, nu să mă viziteze la mormânt cu o floare”, a mai declarat Brigitte.

După mariajul cu Torj, Brigitte s-a recăsătorit cu fostul jucător de tenis Ilie Năstase.

„Ilie s-a îndrăgostit de mine de când m-a văzut și a vrut să mă ajute. A fost alături de mine în toată perioada în care au fost foarte multe șicane din partea fostului soț. M-a luat la Paris, am stat acolo o perioadă, departe de toate problemele. Eu m-am întors pentru că aveam acel restaurant pe care voiam să-l închiriez sau să-l vând, găsisem un client. Din păcate, în momentul în care m-am întors, nu știu cum a aflat Ovidiu că sunt în locul ăla cu un chiriaș. A venit, l-a bătut pe chiriaș, m-a bătut, m-a dezbrăcat în pielea goală. A luat un pahar, l-a spart și a zis: «Hai să ne omorâm împreună!», a mai dezvăluit fostul model.

Foto: Captură YouTube; Instagram; Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton