Denise Rifai (36 de ani) a făcut câteva dezvăluiri interesante despre stilul său alimentar. Vedeta de la Kanal D are o siluetă de invidiat, par pentru a o întreține este nevoită să facă anumite sacrificii. Denise Rifai a dezvăluit că, din păcate, a moștenit un metabolism mai lent și trebuie să fie foarte atentă la ceea ce mănâncă.
Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.
Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic. Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă. – a mărturisit prezentatoarea de televiziune, pentru click.ro.
Denise Rifai a mai spus că pentru ea, zahărul este “un cadou”, o atenție de care se bucură doar ocazional:
Percep zahărul ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald.
Vedeta are și o slăbiciune culinară – pepenele roșu. În plus, ea spune că nu mănâncă niciodată cartofi prăjiți.
La pepene roșu (n.r. – nu rezistă)! Nu există la mine cartofi, sunt foarte strictă, nu glumesc! Nu există! O femeie se poate învață și dezvăța de niște alimente. Nu există! – a completat Rifai.