Câți bani trebuie să primească Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecampf. „Să nu creadă că nu va plăti!”

.

Anamaria Prodan (49 de ani) a făcut noi declarații cu privire la datoriile financiare pe care Laurențiu Reghecampf (46 de ani) le are la ea. Impresara și antrenorul au decis să divorțeze în 2021. Cei doi au împreună un fiu, în vârstă de 13 ani, Laurențiu Jr. Acum, Anamaria Prodan spune că Reghecampf îi datorează banii pentru pensia alimentară a copilului, bani pe care nu i-a primit încă.

Are să îmi dea 50.000 de euro, pentru perioada în care a plecat de acasă, nu i-a păsat de copii. În plus, de acum, din salariul de 40.000 îmi va datora 15.000 de euro. Să nu creadă că nu va plăti – a declarat impresara, pentru playsport.ro.

Declarațiile Anamariei vin după ce Reghecampf a semnat cu o echipă de fotbal din Azerbaijan, unde salariul său este de 22.000 de dolari. Fostul antrenor al Universității Craiova trebuie să-I dea o treime din salariu copilului, pentru pensia alimentară.

Are 22.000 de dolari (n.r.- 21.750 de euro) salariu. El de la 180.000 pe lună, la arabi… Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto. El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract – a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, mesaj pentru femeile cu celulită, după declarațiile scandaloase ale lui Buhnici

Citeşte şi: Victoria Răileanu și-a refăcut viața după divorțul de Conrad Mericoffer. Cu cine se iubește actrița

Citeşte şi: Brad Pitt, apariție frapantă, în fustă, la premiera noului său film, „Bullet Train”

Citeşte şi: Gabriela Cristea și-a făcut o nouă intervenție estetică. „E singurul loc care îmi dă bătăi de cap!”

Anamaria Prodan a făcut și o serie de declarații prin care își acuză fostul soț că i-ar fi furat dosarul medical pentru a o șantaja. Prodan a zis că pentru astfel de fapte se face închisoare.

Gândește-te că orice prostie ar face, orice mitocănie… că mi-a luat dosarul medical, că îl publică. El nu știe că își face și mai mare rău. Să ai dosarul medical al cuiva și să îl șantajezi cu dosarul medical. Este pușcărie foarte multă! Și în America, și în România. Și oriunde. El și-a pierdut toate mințile pe care le mai avea. Iar eu sunt Anamaria Prodan. Și pot să vorbesc când am dreptate și când am probe – mărturisea impresara, în urmă cu câteva săptămâni.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton