Bianca Drăgușanu, mesaj pentru femeile cu celulită, după declarațiile scandaloase ale lui Buhnici

.

Bianca Drăgușanu a avut și ea o reacție după ce George Buhnici a spus că nu își dorește să mai vadă femei cu celulită și vergeturi pe plajă.

Bianca se numără printre vedetele care apelează des la fel de fel de intervenții estetice pentru a scăpa de imperfecțiunile pe care multe femei le au, printre acestea numărându-se și celulita sau vergeturile. Cu toate acestea, fosta soție a lui Victor Slav le dă un sfat femeilor cu astfel de probleme de ordin estetic, îndemnându-le “să fie fericite” pentru că se poate trăi și cu celulită. Bianca zice că această afecțiune, celulita, este “boala secolului”, și chiar și Jennifer Lopez o are.

Nu cred că există femei fără celulită și fără vergeturi. Și dacă există, însemnă că au o viață exemplară. Iar referitor la ce a spus domnul, înseamnă că e un norocos și ar trebui să se uite numai la nevastă-sa dacă atât de tare îl oripilează.

Citeşte şi: Oana Roman, atac dur la adresa Lorenei Buhnici. „Nu ai loc într-o societate civilizată!”

Citeşte şi: Monica Tatoiu, despre scandalul stârnit de George Buhnici. „Soția lui ar fi trebuit să fie exponentul femeilor jignite!”

Citeşte şi: „Să se oripileze Buhnici!” Cum s-a fotografiat Cristina Șișcanu în semn de revoltă față de declarațiile scandaloase ale vloggerului

Citeşte şi: Brad Pitt, apariție frapantă, în fustă, la premiera noului său film, „Bullet Train”

Femeilor care au celulită le recomand să fie fericite, pentru că poți trăi și cu celulită. Celulita este boala secolului și punct! Și Jennifer Lopez are celulită, iar eu cred că femeile sunt frumoase cu forme și cu celulită.

Dacă ai atitudinea corespunzătoare și cu celulită ești frumoasă oricum. Ar trebui să nu le pese, asta le recomand eu femeilor cu celulită, să li se rupă de de ce spun ăștia să fie fericite – le-a transmis Bianca femeilor care au astfel de probleme, la Antena Stars.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton