„Să se oripileze Buhnici!” Cum s-a fotografiat Cristina Șișcanu în semn de revoltă față de declarațiile scandaloase ale vloggerului

.

Cristina Șișcanu s-a alăturat și ea vedeteor care au condamnat public declarațiile controversate făcute de vloggerul și fostul prezentator de televiziune, George Buhnici.

Amintim că la începutul săptămânii, Buhnici a criticat, în timpul unei intervenții în emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, aspectul fizic al doamnelor și domnișoarelor aflate pe plajă, la mare. Acesta a precizat că nu mai dorește să vadă femei “cu celulită și vergeturi” și a subliniat că el este un bărbat norocos pentru că soția lui arată “ca o minoră”.

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai? – a fost mesajul scandalos al lui Buhnici.

Citeşte şi: Vlăduța Lupău a primit un cadou deosebit înainte de a deveni mamă. Artista se mândrește pe Instagram cu darul de la soțul ei, Adi Rus

Citeşte şi: Monica Tatoiu, despre scandalul stârnit de George Buhnici. „Soția lui ar fi trebuit să fie exponentul femeilor jignite!”

Citeşte şi: Secretul Danei Sota pentru a arăta impecabil la 59 de ani. „Eu am inventat metoda!”

Citeşte şi: Anca Serea a ajuns la psiholog. „A fost decizia mea!” Ce se întâmplă cu vedeta

Vorbele lui au indignat opinia publică, iar mai multe vedete din showbiz-ul românesc i-au criticat dur declarațiile.

Acum a venit rândul Cristinei Șișcanu să lanseze un atac la adresa lui Buhnici, în contextual afirmațiilor sale scandaloase. Soția lui Mădălin Ionescu a ales o manieră original de a-și arăta revolta și și-a făcut un InstaStory în care apare pe plajă, în costum de baie, stand în șezut pentru a-și arăta corpul exact așa cum este. În imagini, Cristina Șișcanu apare cu abdomen normal, fără „pătrățele”, nelucrat lucrat la sală, așa cum spunea Buhnici că vrea să vadă.

“Să se oripileze Buhnici!” – a transmis Cristina Șișcanu pe Instagram.

Vezi imaginea Cristinei Șișcanu de pe plajă în galeria foto de mai sus.

Printre alte vedete care l-au criticat pe Buhnici se numără Monica Tatoiu, Dan Capatos, Cristina Bălan, Răzvan Popescu, dar și ministrul Familiei, Gabriela Firea.

Foto – Fcaebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton