Cum se înțelege Dani Oțil cu fratele lui. „E cu patru ani mai mare”

.

Toată lumea îl știe pe Dani Oțil (41 de ani), însă este un lucru mai puțin cunoscut despre el, ceva despre care celebrul prezentator de la Antena 1 nu vorbește aproape niciodată. Dani Oțil are un frate mai mare cu patru ani, pe nume Dorin, despre care nu l-am auzit să povestească până acum în spațiul public.

Într-una dintre cele mai recente ediții ale matinalului “Neața cu Răzvan și Dani”, prezentatorul a făcut o serie de dezvăluiri legate de fratele său. Totul a pornit cu o urare pentru ziua lui de naștere. Dani spune că nu s-a înțeles foarte bine cu Dorin în copilărie și de aceea nu vorbește des despre el.

Azi e ziua lui frate-miu. Eu nu-i spun niciodată „La mulți ani!” lui frate-meu pentru că nici nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta. Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a V-a ca să nu mai fumez. Deci, la mulți ani!

După mi-am dat seama că frate-meu este aceeași zodie ca Ramona, d-aia ne înțelegem așa prost. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece și asta că m-a adus aici la televizor – a declarat Dani Oțil în cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1.

Citeşte şi: Dorian Popa, despre perioada grea în care a fost concediat: „Nu mâncam ca să strâng bani de chirie”

Citeşte şi: Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții. Unde va avea loc marele eveniment

Citeşte şi: Anda Adam a pierdut procesul evacuării sale din locuința din Bragadiru. Apelul i-a fost respins

Citeşte şi: Cât a cheltuit Adda pe analize înainte să fie diagnosticată corect cu Borelioză și Bartonella

Acum, a mai dezvăluit Dani Oțil, el vorbește cu fratele său pe rețelele de socializare.

Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-meu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic?

Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las! – spunea Dani Oțil.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton