Victor Ciutacu și soția sa au împlinit 21 de ani de căsnicie. Ce anunț a făcut jurnalistul

.

Victor Ciutacu și soția sa, Mana, sărbătoresc 21 de ani de căsnicie.

Jurnalistul, în vârstă de 52 de ani, s-a îndrăgostit de soția sa în timpul facultății, iar de atunci au fost de nedespărțit. Imediat după examenul de licență, Victor și Mana au făcut cununia civilă, iar nunta religioasă a venit mult mai târziu, după nașterea băiatului.

„Se întâmpla fix acum 21 de ani. Împreună cu (deja de 6 ani) doamna Ciutacu și cu tânărul (de 4 ani) Vlad, după niște drumuri chinuitoare București-Segarcea și retur, plus dureri atroce de burtă și policlinici în regim de urgență, ne-am prezentat regulamentar la Mănăstirea Plumbuita. Ca să ne luăm și în fața Domnului. Ceea ce am și făcut și, dacă tot veni vorba, bine am făcut.

Citeşte întreaga ştire: Mircea Badea, dialog acid cu un polițist care nu purta mască: „O să-l sun pe Raed Arafat!”

După care ne-am deplasat în grup organizat pe malul unei ape stătătoare, în Sud, conform tradiției, ca să benchetuim până la ziuă, fără dar la plic, împreună cu vreo câteva mâini de prieteni. Majoritatea ne-au rămas relativ aproape până-n zilele războiului ruso-ucrainean. Nu e chiar ca și cum ar fi ziua noastră oficială, dar zău că mi-e tare drag de noi, Ciutacii”, a povestit jurnalistul de la RTV, potrivit okmagazine.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton