Anamaria Prodan, atac nou la adresa iubitei lui Reghecampf: „Cum a ajuns fetița asta atât de aproape de noi? Până închid ochii, tot aflu!”

.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, iar în ultima perioadă au apărut tot mai multe atacuri între cei doi în urma deciziei de separare. Fostul antrenor al Universității Craiova și-a refăcut deja viața alături de iubita lui, Corina Caciuc, care i-a adus pe lume un băiețel, însă a rămas în relații bune și cu impresara de dragul lui Bebeto, băiatul pe care cei doi îl au împreună. Cu toate acestea, Anamaria Prodan spune că băiatul nu este obligat să țină legătura cu tatăl lui daca nu dorește acest lucru.

Eu cu Laurențiu comunic non-stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (n.r – Corina Caciuc) atât de aproape de noi?(…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară – a spus Prodan, la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Despre actuala parteneră a lui Reghe, Anamaria Prodan spune că el “trebuie să-și asume trecutul ei”, iar ea, Corina Caciuc, profită de celebritatea fostului antrenor al Craiovei pentru a apărea în spațiul public:

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, regrete după despărțirea de Florin Stamin. „Nu știu cum o să fie de acum înainte. E dragostea vieții mele!”

Citeşte şi: Irina Columbeanu câștigă deja mii de euro la doar 15 ani. Din ce face tânăra bani

Citeşte şi: Cine este iubita lui David Popovici, dublu campion mondial la natație

Citeşte şi: Irina Columbeanu câștigă deja mii de euro la doar 15 ani. Din ce face tânăra bani

Trebuie să își asume trecutul acestei fete, în țară, în străinătate. Asta este! Am încercat să îl fac să înțeleagă ca nu are cum să repare, va fi urmărit o viață de imaginea ei. El știe unde este astăzi, fără Anamaria Prodan, cu o domnișoară cunoscută prin oraș. Mi-aș dori să fie fericit, cred că asta e cel mai important. Ce avem de reglat, o să reglăm noi între noi.

Ea e nimeni, dar urcă pe spatele soțului meu. Această femeie nu l-ar fi băgat în seama dacă era cum era când l-am luat eu. Astfel de femei trăiesc toată viața pentru a găsi așa ceva.

Fetița și-a dorit foarte tare la ziar, i-a cerut lui Laurențiu să o scoată, să o pună pe prima pagină. Laurențiu e un om de cuvânt, a pus-o. Și atunci a apărut tot: poze, filmulețe. NU va putea niciodată să mai stea cum stătea alături de familia lui.

O să îl urmărească toată viața. Îi doresc să aibă putere să ducă tot ce va urma. Sper să se poată ridica și să înțeleagă că el trebuie să lupte nu numai cu fotbalul, ci și cu ceea ce vine din spate și îl trage în jos.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton