Cum vrea Shakira să se răzbune pe părinții lui Pique după despărțire. „Nu mai suntem o familie!”

.

În urma separării Shakirei (45 de ani) de Gerard Pique (35 de ani) ies la iveală noi tensiuni existente în faimosul fost cuplu. Potrivit presei internaționale, problemele dintre cei doi sunt vechi și mai grave decât se credea până acum, însă au fost ținute ascunse de public.

Publicația spaniolă Marca notează că locuința cântăreței și a fotbalistului au pereți comuni cu alte două case în care locuiesc părinții celor doi. Așadar, acum după despărțire, Shakira s-ar gândi să renunțe definitiv la accesul comun al imobilelor, pentru ca părinții lui Pique să nu mai poată ajunge direct din casa lor în cea în care artista și fotbalistul au locuit când erau un cuplu.

Citeşte şi: Cum arată și unde se află tatuajul Vlăduței Lupău pe care îl ține ascuns de ochii curioșilor

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cum i-a cunoscut Antonia pe părinții lui Alex Velea și ce relație are cu ei

Citeşte şi: Amna, atac de panică după ce și-a pierdut fiul în pădure: „Am plâns în hohote!”

Citeşte şi: Adda, reacție în mediul online după ce Justin Bieber a publicat un videoclip în care are jumătate de față paralizată

Ansamblul celor trei  locuințe este situate în Esplugues de Llobregat din Barcelona. Casele beneficiază și de o piscină comună. Shakira și-ar dori acum, potrivit jurnaliștilor spanioli, să distrugă pereții care duc spre locuința părinților lui Pique și să ridice un zid de delimitare între locuințele bunicilor, pentru că părinții lui nu mai fac parte din familia ei.

Shakira ia foarte în serios accesul comun al acestor trei locuințe. De acum, părinții lui Pique nu mai sunt parte din familia ei, așa că vrea să facă o delimitare a imobilelor – notează presa catalană.

Shakira a aflat de infidelitățile lui Pique cu ajutorul detectivilor

În urmă cu câteva zile, în presa spaniolă au apărut informații conform cărora Shakira a apelat la o firmă de detectivi pentru a-l urmări pe Pique. Aceștia i-au confirmat artistei suspiciunile cu privire la infidelitatea fotbalistului. În plus, cântăreața columbiană ar fi în posesia unor fotografii cu Pique în compania iubitei. Shakira a plătit ca pozele respective să rămână în posesia ei și să nu apară în presă.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton