Una dintre fiicele rapperului Master P a murit la 29 de ani

.

Tytyana Miller, una dintre fiicele rapperului american Master P (Percy Robert Miller Sr., pe numele real) s-a stins din viață la vârsta de 29 de ani. Artistul, în vârstă de 52 de ani, a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare, printr-un mesaj emoționant.

Familia noastră se confruntă cu o durere copleșitoare după pierderea fiicei mele, Tytyana. Solicităm cu respect intimidate. Apreciem toate rugăciunile, dragostea și sprijinul vostru. Bolile mintale și abuzul de substanțe sunt o problemă reală despre care nu ne putem teme să vorbim. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom trece peste asta. #Ingerul meu

Citeşte şi: Nina Dobrev, decolteu riscant pe covorul roșu de la Cannes 2022

Citeşte şi: Clint Eastwood împlinește 92 de ani mâine. Cum arată celebrul actor în prezent

Citeşte şi: Clint Eastwood împlinește 92 de ani mâine. Cum arată celebrul actor în prezent

Citeşte şi: Cum își menține Cătălin Scărlătescu greutatea constantă de trei ani

Fratele mai mare al Tytyanei, Romeo Miller, a postat și el un mesaj pe pagina sa de Instagram:

Familia noastră trece printr-o durere copleșitoare după pierderea surorii mele mai mici Tytyana.

Apreciem toate rugăciunile, dragostea și sprijinul vostru. Și, deși sunt vremuri triste, voi fi mereu recunoscător pentru amintirile pe care le-am avut cu sora mea uimitoare. Iubiți-vă persoanele dragi, viața este scurtă. Știu că sora mea este într-un loc mai bun și este, în sfârșit, în pace și liberă. Dumnezeu să te binecuvânteze.

Autoritățile nu au dezvăluit până acum cauza decesului. Potrivit primelor informații apărute în presa locală, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2:30, paramedici au primit un apel de urgență pentru a se prezenta la o casă din San Fernando. Medicii au constatat decesul imediat cum au ajuns, iar tânăra nu a fost dusă la spital, notează publicația TMZ. Tytyana este una dintre cele patru fiice ale rapperului Master P. Artistul are în total nouă copii.

Foto – Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton