În organizarea unei nunţi, un moment important la serii îl reprezintă tăierea tortului, motiv pentru care alegerea acestua este una destul de dificilă, Vezi cum au arătat torturile de nuntă lae câtorva vedete de la noi.
Nunta Danei Rogoz şi a lui Radu a fost una deosebită, pentru că mirii şi-au imaginat-o ca un picnic romantic, pe iarbă. Tortul s-a integrat perfect în peisaj, pentru că el a fost gândit să aibă un aspect rustic. Etajerele lui arată ca niște buturugi suprapuse, iar pe una dintre ele este „scrijelită” o inimioară în care stă scris mesajul „D+R”. Pe o parte a tortului urcă fluturi în culorile lila, vernil și ivoire, doar doi fluturi albi ajungând în vârf. Parcă și simțim ceva fluturi în stomac…
Elena Lasconi şi iubitul ei, Cătălin, au dorit ca nunta lor să fie una de poveste şi au reuşit. Costumele tradiţionale româneşti ale celor doi miri s-au asortat perfect cu tortul decorat cu fructe de pădure. În cadrul literelor care alcătuiau cuvântul „LOVE” s-au regăsit motivele tradiţionale care împodobeau rochia de mireasă a prezentatoarei, cele două păsări care stau faţă în faţă şi au în mijloc pomul vieţii. Tortul a fost realizat de către Chef Cătălin Scărlătescu şi a reprezentat atracţia serii.
În ciuda mediatizării excesive, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au avut nunta pe care şi-au dorit-o: elegantă, simplă şi de bun-gust. Chiar dacă tema nunţii a fost roz fane, tortul a fost unul clasic, de culoare albă, cu cinci etaje şi decorat cu flori şi artifici, suficient de mare cât să ajungă pentru toţi cei 800 de nuntaşi. Fotografia cu tortul miresei a fost postată de Elena Băsescu pe contul ei de pe Twitter şi a primit numeroase felicitări.
Pentru Andreea şi Cabral Ibacka alegerea tortului pentru nunta lor a fost o adevărată provocare. Pentru a fi sigură că nu dă greş, prezentatoarea a ales dintre 50 cele mai votate torturi de nuntă din lume, pe cel cu care urma să-şi servească invitaţii. Realizat din spumă de ciocolată şi cafea cu fructe de pădure şi îmbrăcat în marţipan, tortul a avut cinci etaje şi a fost foarte apreciat de nuntaşi.
Nunta Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu s-a caracterizat prin stil şi eleganţă, iar tortul s-a integrat perfect în atmosfera rafinată a Palatului Ştirbey. Cu cinci etaje, tortul Amarena, din ciocolată şi vişine confiate, îmbrăcat în marţipan ivoire fronsat şi ornat cu trandafiri grena, a fost servit la finalul unui meniu cu bucate atent selecţionate.
Un tort ieşit din comun au avut la nuntă Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele. Prăjitura imensă a fost realizată în formă de vapor, deoarece mirele a fost în trecut marinar şi a petrecut 13 ani pe mare. Mirii au tăiat tortul-vapor cu ajutorul naşilor, Luminiţa şi Gigi Becali, iar toţi invitaţii s-au înfruptat astfel cu câte o felie din nava „Constanţa”.
Tortul Robertei Anastase a fost unul impresionant. Construit pe opt etaje, tortul a fost decorat în nuanţe de ivoaire şi corai, respectând paleta cromatică a nunţii. Cei doi miri nu s-au chinuit pra tare să-l taie, pentru că acesta a fost gândit ca fiind format din mini prăjituri fresh, cu ciocolată şi fructul pasiunii.