Andreea Marin este un exemplu de voinţă şi determinare, după ce a slăbit peste 20 de kilograme, şi-a schimbat radical viaţa adoptând un regim sănătos şi se menţine în formă cu un stil de viaţă echilibrat.
Anul trecut, Andreea Marin a făcut primul pas spre schimbare o dată cu vizita într-o clinică de detoxifiere din Bodrum, sub atenta supraveghere a unor experţi în alimentaţie.
Tot acolo, Andreea Marin a învăţat de la specialistul în nutriţie Cisem Cakir să gătească sănătos şi ce alimente să evite. Una dintre reţetele ei preferate este supa Thai, care ajută la buna funcţionare a organismului.
Chiar dacă nu toate ingredientele sunt la îndemână, cu puţin efort le veţi găsi la magazinele de specialitate. Astfel, pentru prepararea supei Thai ai nevoie de: 1 lingură de coriandru, 1 lingură de ceapă verde, 1 lingură de pătrunjel tocat, 1/3 pahar cu suc de morcovi, 1+1/2 pahar de lapte de cocos, 1/2 avocado, 1/2 linguriţă de praf de ardei iute, 2 linguri cu suc de lămâie verde, 1 linguriţă de sare himalayana.
Toate incredientele se pun într-un blender şi se amestecă. Înainte de a fi servită, se pot adăuga cubuleţe de roşii, dacă vrei să îi dai un plus de culoare. De asemenea, preparatul poate fi folosit şi ca sos pentru salate.