Maye Musk, mama lui Elon Musk, în costum de baie pe coperta revistei Sports Illustrated, la 74 de ani

.

Maye Musk, mama lui Elon Musk, a apărut pe coperta publicației Sports Illustrated, în costum de baie, la vârsta de 74 de ani. Maye a devenit astfel cea mai în vârstă femeie care a pozat pentru coperta acestei reviste.

„Nu am crezut niciodată că vârsta va fi o problemă. În calitatea de dietetician și om de știință, consider că vârsta nu este o problemă. Sunt fericită că oamenii mă provoacă la discuții despre vârstă și despre cum să te simți confortabil cu tine indiferent de etate.

Sunt foarte mândră că pot transmite un mesaj femeilor din întreaga lume, să își dorească să fie fericite, să facă lucruri care le plac, să se antureze cu oameni buni, să fie amabile cu toată lumea, pentru că nu știi niciodată unde și cum ajungi. Chiar trăiesc cea mai bună perioadă a vieții și nu m-am așteptat niciodată la asta.” – a spus Maye Musk pentru Sports Illustrated, potrivit Los Angeles Times.

Citeşte şi: Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă om la om. „Miza este Ucraina. Sunteți de acord?”

Maye a declarat adesea că femeile nu ar trebui să fie complexate de felul în care arată.

Când femeile merg la plajă, suntem oarecum reținute în privința corpului nostru, dar bărbații nu au nicio problemă. Chiar dacă arată groaznic, nu le pasă. Cred că nu trebuie să ne pese atât de mult!  –  spunea mama lui Elon Musk, în urmă cu câțiva ani, într-un interviu pentru People.

Citeşte şi: Elon Musk și cântăreața Grimes, părinți pentru a doua oară. Ce nume va purta fetița lor

Maye Musk este model de profesie, debutând în acest domeniu la 15 ani. Maye a început să lucreze ca model în perioada în care locuia în Africa de Sud. În 1969, a fost desemnată Miss Africa de Sud.

În 2011, la 63 de ani, Maye Musk a pozat nud pentru revista Time, iar doi ani mai târziu a apărut în videoclipul lui Beyoncé, “Haunted”.

Maye Musk, mama lui Elon Musk, în costum de baie pe coperta revistei Sports Illustrated, la 74 de ani
Maye Musk în videoclipul lui Beyoncé, “Haunted”.

Foto – Hepta / captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton