Florin Grozea, ex-Hi-Q, atac dur la adresa Ilincăi Vandici: „Doamna este suferindă!”

.

Ilinca Vandici a devenit ținta unui val de critici în mediul online după ce a declarat, în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici că, din punctul ei de vedere, un bărbat adevărat nu trebuie să meargă la cumpărături sau să schimbe scutecele copiilor.

Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?! – a precizat Ilinca Vandici în cadrul podcastului.

Florin Grozea, fostul membru al trupei Hi-Q, acum antreprenor, a criticat vehement afirmațiile vedetei de la Kanal D, declarându-se dezamăgit de părerea ei cu privire la bărbați.

Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere.

Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea, așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei. (Deseori în social media se exagerează mult și se scoate din context, așa că vă recomand să căutați mereu sursa)

Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră…

Citeşte şi: Puya, prins la volan sub influența substanțelor interzise

Citeşte şi: Alice Cavaleru, la spital după ce a fost mușcată de o căpușă. „A fost cu mare stres, fiind însărcinată”

Citeşte și: De a lipsit Cristina Ich o perioadă din mediul online

Citeşte şi: Andreea Marin, despre relația cu fiica ei, Violeta: „Există și momente în care ne contrazicem”

Eu merg la Mega/Lidl/Carrefour și am schimbat scutece (pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii). Dar eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca 😉 femeie căreia îi urez să fie fericită, iubită și susținută cu adevărat măcar de acum încolo.

PS: Sunt impresionat și mândru de sutele / miile de comentarii critice din partea femeilor și adolescentelor, de la interviul de pe YouTube cu Damian și Ilinca – a fost mesajul lui Grozea postat pe pagina sa de Facebook.

Foto – Instagram/Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton