Video: Alex Cîrțu te învață cum să faci cea mai gustoasă Quesadilla cu șuncă

.

Un fel de mâncare simplu de făcut și mai ales, foarte gustos. Chef Alex Cîrțu te învață cum să faci cea mai gustoasă Quesadilla cu șuncă în doar câteva minute.
Ingrediente:

  • o foaie de tortilla
  • o lingură de cremă de brânză
  • 100 g șuncă
  • 1 lingură de cous cous
  • 2-3 frunze de salată
  • o roșie
  • 50 g cașcaval ras

Mod de preparare:

  • Unge foaia de tortilla cu crema de brânză, peste care presari apoi cașcavalul ras.
  • Uite cum să pui cașcavalul, astfel încât să faci o quesadilla ca la carte:

  • Trage cous cous-ul la tigaie în ulei, timp de 1 minut, și apoi pune-l la fiert pentru 8-9 minute în apă cu sare. Lasă-l să se scurgă bine.
  • Taie roșia cubulețe și îndepărtează miezul.
  • Taie și șunca tot cubulețe.
  • Adaugă roșia, șunca, cous cous-ul și salata verde (pe care o rupi, nu o tai) pe foaia de tortilla, pe care o împăturești apoi pe jumatate și o pui într-o tigaie încinsa, pe foc. Nu ai nevoie de unt sau ulei.  Lasă foaia de tortilla împăturită cam 10 secunde, pe fiecare parte, până cașcavalul se topește puțin. Scoate apoi din tigaie și taie quesadilla în 2-3 bucăți, pentru a o putea servi.
  • Poftă bună!

Video: Robert Hanciarec
Filmare realizată la Caredy Luxury Ballroom. Mulțumim pentru sprijin

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton