Reacția lui Horațiu Mălăele după ce s-a zvonit că a murit

.

În dimineața zilei de vineri, 15 aprilie, în mediul online a apărut o știre falsă potrivit căreia actorul Horațiu Mălăele (69 de ani) ar fi decedat cu o seară în urmă.

„O altă tragedie lovește teatrul românesc. Astăzi, în jurul orei 19, Horațiu Mălăele a părăsit această lume, și a plecat într-un loc mai bun.. Drum bun, maestre!” – a fost mesajul publicat pe o pagină de Facebook a unui așa-zis „site de știri”.

Apropiații îndrăgitului actor, dar și reprezentanții Teatreului Național “I.L. Caragiale” București, unde Mălăele este angajat în prezent, au infirmat zvonul și au atras atenția internauților să nu creadă informațiile neverificate ce apar adesea în mediul online.

În această dimineață a apărut în mediul online, din surse deloc de încredere, informația conform căreia actorul Horațiu Mălăele ar fi murit. Domnul Horațiu Mălăele a fost contactat și a răspuns la telefon personal. 🙂 Vă rugăm să nu dați curs informațiilor neverificate și vă sugerăm să raportați asemenea pagini!! Vă mulțumim! – au transmis reprezentanții Teatreului Național “I.L. Caragiale”.

Citeşte şi: Florin Călinescu, reacție dură după ce s-a zvonit că ar fi murit

Horațiu Mălăele a avut și el o reacție imediată după apariția știrii false, postând pe conturile sale sociale un autoportret schițat de el și mesajul – “Dușmanilor mei zvoniști: Că nu muriți odată, să scăpați de mine!”

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton