Nicole Cherry e gata să devină mamă din nou: „Să fie băiat!”

.

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară anul trecut, pe 27 noiembrie 2021. Cântăreața (23 de ani) și logodicul ei, Florin Popa (31 de ani), sunt părinții unei fetițe superbe, pe nume Anastasia. Artista și-a revenit rapid după naștere și și-a reluat activitatea muzicală, susținând primul ei concert după ce a devenit mamă pe 8 aprilie, la Romexpo, în București, în deschiderea celebrului cântăreț columbian Maluma.

Ca proaspătă mămică, Nicole Cherry spune că se implică în creșterea fetiței, dar recunoaște că este ajutată de mama ei. Logodnicul ei, Florin, este și el un tată dedicat.

Se ocupă mama (n.r. de fetiță), de cele mai multe ori, când am înregistrări la studio, emisiuni sau alte treburi ce nu-mi pot permite să o iau pe Anastasia cu mine. De altfel, eu reușesc să mă ocup de fetița noastră, alături de Florin, chiar și când suntem limitați cu timpul. Suntem niște părinți dedicați. Nu am apelat la bonă si nici nu vom apela – a spus artista, pentru click.ro.

Citeşte şi: Cu cine a fost înșelată Cristina Bâtlan de la „Imperiul leilor”

Citeşte şi: Când începe noul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”

Citeşte şi: Laura Giurcanu a spus care a fost, de fapt, relația dintre Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac

Citeşte şi: De ce își ține Anamaria Prodan noul iubit ascuns. „Este altceva, dintr-o altă lume”

Cântăreața a dezvăluit că-și dorește foarte tare și un băiețel, așa că urmează să ia în calcul acest aspect și să mai facă un copil sau chiar doi, până își va îndeplini visul.

Cu siguranță o să am doi copii sau trei, dacă am un băiat am zis că nu o să mai fac, dar dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc și o să mai fac și al treilea copil. Dar, dacă voi avea băiat și fată, clar mă voi opri la doi. Asta dacă-mi iese din a doua oară, să fie băiat – a mai spus Nicole.

Pentru că micuța Anastasia a împinit deja patru luni, Nicole și Florin se pregătesc acum de botez. Evenimentul va avea loc în luna mai, iar tot atunci, artista și logodnicul ei se vor și căsători .

În luna mai, atunci când vom face botezul Anastasiei, eu și Florin vom avea și cununia civilă, dar adevărata nuntă o vom face atunci când va fi momentul potrivit. Acum, ne vom axa doar pe botezul micuței noastre, nu pe noi doi. Chiar și invitația am făcut-o strict pentru botez. Ne dorim ca toată lumea, și noi de altfel, să acordam toată atenția acestui eveniment. Acum, este cu și doar despre Anastasia – a mai precizat tânăra mămică.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton