Antonia, despre al patrulea copil: „Suntem norocoși, binecuvântați și fericiți”

.

Antonia (33 de ani) este mama a trei copii. Din primul mariaj, solista are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Din actuala relație cu Alex Velea (37 de ani), artista mai are doi fii, Dominic, în vârstă de 7 ani, și Akim, în vârstă de 5.

Antonia, despre al patrulea copil: „Suntem norocoși, binecuvântați și fericiți”

Recent, cântăreața a vorbit despre cel de-al patrulea copil.

„Nu vom mai face copii. Avem trei copii, suntem norocoși, binecuvântați și fericiți în această formulă. (…) Mă bucur de ajutorul și susținerea lui Alexandru în tot ce înseamnă creșterea copiilor, dar și a părinților noștri care ne sunt alături și ne ajută atunci când avem filmări și concerte”, a declarat Antonia pentru Playtech.

„Amândoi petrecem timp cu copiii, pentru că amândoi considerăm că este esențial să ne aibă aproape, să ne jucăm, să povestim, să ne uităm la desene, să ne spună cum le merge la școală, etc.”, a mai spus.

„Alexandru este un tată extraordinar, implicat, iubitor, petrece timp cu ei, îi ia la studio. Amândoi vrem să îi învățăm să fie copii buni, iubitori, respectuoși”, a completat.

La finalul anului acesta, Antonia și Alex Velea vor aniversa 10 ani de relație. Perechea s-a logodit în iulie 2021.

Tot pentru Playtech, Antonia a spus cum a rezistat relația ei cu Alex trecerii timpului.

„Prin iubire, înțelegere, sprijin. Alexandru este pentru mine „acasă”. Mă ajută de fiecare dată când am nevoie. Îi duce pe copii la școală și grădiniță, uneori mai și gătim împreună. Alexandru și cu mine ne susținem mult unul pe celălalt și cred că acest lucru e esențial”, a mărturisit.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum s-au cunoscut Alex Velea și Antonia. Nu a fost dragoste la prima vedere

Ce cadou a primit Antonia de la Alex Velea. „Nu voiam să postez, dar este prea frumoasă!”

Alex Velea, dezvăluiri despre un moment dificil din viața lui: „A trebuit chiar să plec din țară”

La începutul relației lor, Antonia și Alex au fost ținta unui val de hate în mediul online.

„Nu l-am anticipat, dar cred că din naivitate. Au fost momente grele, am suferit mult. Eram asaltați de o anumită parte a presei, agresați de unii paparazzi, urmăriți în trafic, jigniți în online. Nu a fost deloc ușor. Dar cred că timpul a așezat lucrurile și în noi și în ceilalți și ne-am putut vedea fiecare de viață”, a mai spus Antonia pentru OK! Magazine.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o mie, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă”, mărturisea și Alex în vara anului trecut, în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton