Jim Carrey, despre gestul lui Will Smith de la Oscaruri: „Mi-a fost silă de reacția publicului când i s-a dat premiul”

.

De câteva zile, Will Smith este în atenția presei mondene din toată lumea după ce l-a lovit peste față pe Chris Rock în timp ce acesta prezenta gala Premiilor Oscar 2022. Smith și-a ieșit din fire când Rock a făcut o glumă răutăcioasă pe seama soției sale, luându-se de aspectul fizic al acesteia care a fost nevoită să se tundă la zero din cauza problemelor pe care le are cu pierderea părului.

Gestul lui Will Smith a fost aspru criticat de public, dar și de unii colegi de breaslă, printre care și Jim Carrey.

Îndrăgitul actor de comedie a spus că dacă s-ar fi aflat în locul lui Chris Rock, l-ar fi dat în judecată pe Smith și i-ar fi cerut daune considerabile.

Mi-a fost silă de reacția publicului când i s-a acodat premiul (n.r. Will Smith a câștigat un Oscar pentru “Cel mai bun actor”, după interpretarea personajului Richard Williams în filmul “King Richard”). Am simțit o lipsă de coloană vertebrală în masă. Mi-a lăsat impresia că Hollywood-ul nu mai este ce a fost. – a declarat Jim Carrey, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi: Andreea Marin, schimbare interesantă de look. „Ai întinerit cu 10 ani”

Citeşte şi: Ucigașul care a inspirat personajul Hannibal Lecter: „Aș ucide din nou, dacă aș fi eliberat”

Citeşte şi: Bruce Willis se retrage din activitate. De ce boală suferă actorul

Citeşte şi: Lora și Ionuț Ghenu au stabilit toate detaliile legate de nuntă

Actorul a mai spus că dacă ar fi fost în pielea lui Chris Rock, l-ar fi dat în judecată pe Smith pentru momentul cu lovitura care s-a viralizat în mediul online și va rămâne mereu pe YouTube.

Eu l-as fi dat în judecată pe Will, pentru 200 milioane de dolari, pentru că acel clip va rămâne în online pentru totdeauna. Este peste tot. Această insultă va dura foarte mult timp – a adăugat Carrey.

Actorul a mai adăugat că Will Smith a întrecut orice limită cu gestul său violent de la acel eveniment.

Nu ai dreptul să te urci pe scenă și să lovești o persoană doar pentru că a spus câteva cuvinte care te-au deranjat. Conflictul nu a escaladat, a apărut de nicăieri pentru că Will are niște frustrări. Eu nu am nimic persoanl cu el, îi doresc tot binele din lume. Will Smth a făcut lucrui mărețe la viața lui – a mai spus Jim Carrey.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton