EXCLUSIV! Jorge, amintiri de la începutul carierei: „Fiind drăguțel, după ce am devenit celebru, au atentat mulți să mă «aibă» ca partener”

.

Jorge este un artist pe cât de talentat, pe atât de fermecător. De-a lungul timpului, el a cucerit multe inimi.

Jorge nu este doar un cântăreț versatil, ci și un actor bun și un dansator pe măsură. Când nu este pe scene sau în studioul de înregistrări, este tată și soț. Soția lui este frumoasa Ramona Prodea. El are și doi copii, pe Karina (din prima căsnicie) și pe David, din căsnicia cu Ramona.

El a lansat recent piesa „Insomniac”, pentru care a și filmat un videoclip memorabil. „Este o melodie de dragoste în care eu recunosc că fără ea nu pot să respir”, a spus Jorge despre noua piesă. „Cred că noi, bărbații, uneori nu prea ne găsim cuvintele atunci când iubim pe cineva. Și e bine să le spunem”.

Cu prilejul lansării noii piese, Jorge ne-a oferit mai multe detalii din culisele vieții lui. În cadrul unei discuții despre felul în care generația lui a crescut într-un mediu în care opiniile homofobe și transfobe erau la ordinea zilei, Jorge a spus mai multe.

Citește și: EXCLUSIV! Jorge ne-a spus care este cea mai grea parte în a fi tată: „Să nu fii nici strict, nici prea darnic”

Citește și: Anamaria Prodan nu s-a mai putut ascunde! Mesajele incendiare de pe telefonul ei: „Există un bărbat în viața Anei și mesaje frumoase, de viitor”

Citește și: EXCLUSIV! Jorge, despre muzică și secretul fericirii în cuplu: „Când am ajuns la hotel, am avut parte de ceva ce nu experimentasem până atunci…”

Citește și: „Am suferit și încă o mai fac”. Theo Rose, mesajul cu care și-a surprins fanii

„Nu numai că am crescut așa, dar am și fost hărțuit de persoane care erau atrase de mine și a fost dificil să reacționez”, a explicat Jorge. „Fiind drăguțel, după ce am devenit celebru, au atentat mulți să mă «aibă» ca partener”.

Artistul a ținut să sublinieze: „Respect pe toată lumea și absolut orice persoană de orice gen, dar cred că trebuie și reciprocitate. Atât timp cât nu mă atingi și nu ești foarte insistent, fiecare e liber să facă ce vrea în viață privată”.

În prezent, el se bucură de o relație fericită și de durată cu Ramona. Când l-am întrebat care a fost cel mai reușit date din ultimul timp, el a răspuns: „Acum două luni am fost în Paris și a fost o surpriză pentru soția mea. Am dus-o la restaurantul ei preferat și noaptea, când am ajuns la hotel, am avut parte de ceva ce nu experimentasem până atunci. Am adormit (râde)”.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton