Cum se simte Viorel Lis după preinfarctul suferit la începutul lunii

.

La începutul lunii martie, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis (77 de ani) a suferit un preinfarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a-i fi montat un stent la inimă.

Oana Lis (42 de ani) a spus atunci că totul s-a petrecut pe baza problemelor de sănătate pe care Viorel Lis le are de mulți ani.

De câteva zile, Viorel nu se simțea bine, pe fondul tuturor bolilor lui. Acum na, de la bal, la spital, așa este la noi. În această săptămână trebuia să meargă la cardiolog. A tot amânat pentru că îi trecea cu medicamentație durerea. De dimineață, însă, s-a trezit înaintea mea și m-a strigat. A fost o durere insuportabilă în piept, care se lăsa pe mâna stângă, transpirație… și atunci am știut! Se numește într-un fel, mi-a spus doctorița, dar nu știu să spun, este un fel de pre-infarct, care se transformă în infarct, dacă nu ajungi la timp la spital. I-au pus stent la inimă – declara Oana, pentru Antensa Stars, la momentul respectiv.

Citeşte şi: Elon Musk și cântăreața Grimes, părinți pentru a doua oară. Ce nume va purta fetița lor

Citeşte şi: Curtea de Apel din Paris a confirmat că actorul Gérard Depardieu a fost pus sub acuzare pentru „viol” și „agresiuni sexuale

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, dezamăgită de unele dintre cadourile primite de ziua ei de naștere

Citeşte şi: Ce a făcut primarul Brașovului după ce s-a zvonit că Zelenski s-ar ascunde în România. „Glumă proastă! Dă-ți demisia!”

După operația pe inimă, fostul edil al Capitalei a fost internat la Terapie Intensivă, iar starea sa de sănătate s-a ameliorat. Cu toate acestea, Lis se află tot în spital, sub atenta supraveghere a medicilor. 

Oana Lis a vorbit recent despre starea partenerului ei de viață și spune că fostul politician se află pe mâini bune.

Viorel a ieșit de la Terapie Intensivă. Este în salon, e tratat foarte bine. Din tot răul, a fost răul cel mai mic. Sper să fie bine în continuare. Își dorește să trăiască. Mă iubește prea mult ca să mă lase. Iubește viața și luptă! Viața este o luptă până în ultima clipă – a mărturisit Oana Lis, la Star Magazin.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton