Augustin Viziru, în lacrimi la amintirea tatălui. Petru Viziru s-a stins din viață în 2013

.

Augustin Viziru și fratele lui, Lucian, și-au pierdut tatăl în anul 2013. Petru Viziru fusese diagnosticat în 2010 cu cancer pulmonar în stagiul 4. A fost ulterior operat la Viena, unde doctorii i-au dat șanse de recuperare. Bărbatul s-a stins din viață în aprilie 2013.

„Tata nu mai e printre noi. Din păcate, a pierdut lupta cu boala. Știam că starea lui e gravă, dar i-am ascuns acest lucru. Eu și Lucian suntem devastați, dar încercăm să fim tari pentru mama. Acum doi ani fusese operat la Viena, recunosc că mai fuma, era fumător”, a declarat Augustin Viziru în aprilie 2013, pentru Libertatea.

Augustin Viziru, în lacrimi la amintirea tatălui. Petru Viziru s-a stins din viață în 2013

„Cu toții avem momente grele. Cine pozează că totul e lapte și miere, nu e adevărat. Viața nu-i așa, viața e grea! În viață dai de greutăți. Ori de câte ori mi-a fost greu, am reușit singur. Recomand asta tuturor, numai singuri ne putem pune pe picioare”, a explicat actorul pentru emisiunea „La Măruță”.

Întrebat dacă plânge, Augustin a completat: „Și ieri am plâns. Filmez un alt film și mi-au făcut o poză în care semăn leit cu tatăl meu, parcă suntem două picături de apă. Tatăl meu a fost pentru mine tot și, de când a plecat dintre noi, s-au adunat și sunt sensibil. Îmi doresc să-l fac mândru”.

În mediul online, în dreptul unui colaj din două imagini, una cu tatăl lui și cealaltă cu el, actorul a scris: „Mândru că sunt băiatul tău. O să-ți duc numele mai departe cu mândrie. Ai fost și vei rămâne cel mai important om din viața mea. Te iubesc și mi-e dor de tine! Tata!”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Augustin Viziru și iubita lui au avut COVID-19: „Nu am scăpat”

Augustin Viziru, prima imagine alături de iubita lui! „Este superbă”

Oana Mareș, despre preotul care i-a botezat copilul: „Nu o să uit toată viața. Soțul mă ținea să nu…”

În iunie 2020, Augustin a devenit pentru prima oară tată. Iubita actorului a adus pe lume o fetiță, Maria. „Am noroc de o fetiță foarte cuminte, doarme noaptea. Nici nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Nu am înțeles ce se întâmpla cu mine când s-a născut. (…) Acum semăn cu tata, nu mai sunt rebel. El mereu îmi spunea să îi fac o fetiță”, declara actorul în februarie 2021, în emisiunea „ShowBiz Report”.

„Eu cred că toate se întâmplă la timpul potrivit. Acum sunt pregătit mental, știu ce să fac pentru ea ori de câte ori are nevoie. S-a schimbat totul. Acum iau jucării, hăinuțe pentru ea, schimb scutece. E sănătoasă, e frumoasă, e ce trebuie. Seamănă cu mine, dar și cu mama ei”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton