Ritualul Deliei pentru un ten impecabil și un păr superb. Artista nu folosește tratamente de lux

.

Delia Matache este mereu o apariție surprinzătoare. A împlinit recent vârsta de 40 de ani și se numără printre vedetele care nu apelează la medicii esteticieni pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Jurata de la iUmor face mult sport, iar pentru păr și ten folosește produse naturale, simple, care se găsesc în bucătăria oricărei case. Ar putea cheltui sume exorbitante pe tratamente luxoase de înfrumusețare a tenului și părului, dar nu face acest lucru, folosindu-se, în schimb, de calitățile mierii, a uleiului de măsline și a mălaiului. Delia își prepară singură măștile pentru față și le folosește săptămânal.

Pentru faţă, eu îmi prepar o dată pe săptamană un amestec din miere cu mălai, în care pun o picatură de lămâie şi o linguriţă de ulei de măsline. Trebuie să aveţi totuşi grijă să nu «scăpaţi» prea mult mălai. Tot pentru faţă îmi fac o mască cu argilă – se găseşte în farmacii, la preţuri rezonabile – apă minerală şi iarăşi o linguriţă de lămâie. O ţin cam jumătate de oră şi apoi clătesc – a dezvăluit cântăreața, în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

Pentru întreținerea frumuseții și sănătății părului, Delia își face, de două ori pe lună, măști cu ouă, ulei de ricin și de măsline.

Îmi fac o mască din gălbenuşuri de ou, ulei de ricin şi ulei de masline, o dată la două săptămâni. În rest, şampon normal şi balsam – a adăugat Delia.

Citeşte şi: ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Citeşte şi: Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt pentru vânzarea unor domenii viticole fără voia lui

Citeşte şi: Oana Roman, depre comentariile răutăcioase pe care Isabela le face în public: „A vrut să se răzbune pe mine!”

Citeşte şi: Cătălin Rizea, despre problemele cu care se confruntă Adda: „Îi voi sta alături, ca de fiecare dată!”

De ce poartă Delia mai mereu haine supradimensionate

Deși are o siluetă de invidiat, Delia alege să-și ascundă formele sub haine largi pentru că, spune ea, acestea îi ofeă confort fizic și emoțional.

Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată non-stop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr – a dezvăluit artista în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton