Fiul unui model OnlyFans s-a înecat în piscină în timp ce mama lui făcea poze explicite

.

Wiyada Pontawee, un model OnlyFans, și-a pierdut fiul, copilul înecându-se în piscină în timp ce mama lui avea o ședință foto provocatoare.

Chawanakon Hancharoenpanna mai avea doar două zile până să împlinească trei ani. Wiyada Pontawee și soțul ei, Pongrit Hancharoenpanna, care este și fotograful ei personal, l-au adus pe copil la o petrecere din Pattaya, Tailanda, cu prilejul Zilei Îndrăgostiților. La petrecere erau și alte modele din industria pozelor cu tematică adultă, cu scopul de a face împreună mai multe fotografii.

Fotografii de la eveniment au arătat oaspeții consumând whisky și creveți. Wiyada Pontawee a fost fotografiată în ziua respectivă pe un balcon care avea vedere către piscină. Chawanakon Hancharoenpanna, fratele lui mai mic și un alt copil au fost și ei pozați la piscină, jucându-se împreună, înainte de evenimentul tragic.

Tatăl copilului l-au auzit pe acesta că se chinuia să iasă din piscină. „Munceam când s-a întâmplat”, a zis el, citat de The Sun. „Apoi am auzit sunetul apei și mi-am văzut băiatul în piscină. Se îneca, așa că am sărit să îl ajut, dar era prea târziu deja”.

Citește și: EXCLUSIV. Ce pofte are Laura Cosoi în timpul celei de-a treia sarcini

Citește și: Bursucu pleacă de la „Teo Show”. Va prezenta matinalul „Dimineața cu noi” alături de Viviana Sposub și George Tănase

Citește și: Cristian Borcea și Loredana Groza, dans pe mese la nunta afaceristului Cristian Burci

Citește și: Din ce motiv a slăbit Gabriela Prisăcariu „foarte tare”. „Am luat foarte multe pastile”

Paramedicii au fost sunați la ora zece seara. Odată ajunși la fața locului, au încercat să îl resusciteze și l-au dus de urgență la spital. Acolo însă, micuțul a fost declarat mort.

Un purtător de cuvânt de la Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Servicea declarat: „La locul faptei, tatăl și mama țineau în brațe corpul unui băiat de doi ani și au cerut ajutor de la intrarea în vilă […]. [În timp ce copilul era resuscitat], tatăl și mama sa suspinau și plângeau nu la mare distanță, înainte ca ofițerii să îl transporte de urgență la spital”.

Wiyada Pontawee a vorbit despre tragedie, spunând: „Inima mea este frântă. Nu vreau să mai trăiesc. Mă rog să îl readuc la viață pe băiatul meu”.

Foto – Profimedia

Vezi şi primul ajutor în caz de înec – la ce trebuie să fii atent!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton