Roxana Nemeș, pregătită să devină mamă. „E momentul perfect”

.

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit în septembrie 2021. „El este un tip foarte discret, amândoi suntem destul de discreți. Totul a fost cum a trebuit. Cununia a fost spontană. Am făcut-o atunci când am simțit. A fost o petrecere superbă. Toată lumea s-a distrat, până și ai mei și surorile mele au dansat”, a povestit Roxana Nemeș după eveniment, la Kanal D.

Roxana Nemeș, pregătită să devină mamă. „E momentul perfect”

„Eu și Călin suntem personalități puternice, ne asemănăm foarte mult. Am învățat, însă, să lăsăm unul de la altul. Ne împărțim foarte bine sarcinile. Duce gunoiul cine îl vede primul, la fel și cafeaua. Ne completăm. Ne dorim copii. Lucrăm la asta. Mi-am dorit și o slujbă de cununie și am făcut-o. A fost exact ca la nuntă. Puțin mai scurtă ca în biserică!”, a completat atunci.

„Noi muncim de mult timp în sensul ăsta. Nu mai am răbdare, vreau să fiu mamă tânără, să fiu prietenă cu copilul meu. E momentul perfect pentru asta. Ne dorim foarte mult să devenim părinți”, a mai spus Roxana Nemeș recent, pentru OK! Magazine.

În vara anului trecut, Roxana a dezvăluit că s-a operat de endometrioză. Endometrioza este o boală cronică ce poate provoca dureri severe, în special în timpul menstruației. Totodată, sunt cazuri în care endometrioza duce la probleme de fertilitate. Afecțiunea se caracterizează prin prezența țesutului endometrial, care căptușește uterul pe interior și sângerează la fiecare menstruație, în afara cavității uterine.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Roxana Nemeș ne-a spus la Unica Urban Party cum a reușit să slăbească și să se mențină

Smiley și Gina Pistol, secvențe de dragoste nebună în „Mi-aduc aminte”, al patrulea episod din serialul său muzical

Ce va face Ruxi cu premiul în valoare de 100.000 de lei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

„Mulțumesc lui Dumnezeu că m-am operat. Acum sunt bine, nu mai am dureri, dar trebuie să urmez un tratament câteva luni. Eram neom, a fost groaznic. Am zis: «Stop, nu e ok, de ce stau așa, în loc să mă bucur de viață?»”, declara Roxana Nemeș în vara anului 2021, potrivit Spynews.

Cum a fost Roxana Nemeș cerută în căsătorie?

Cererea în căsătorie a avut loc pe 7 decembrie 2019, în București. Călin a proiectat pe un centru comercial dintre Universitate și Unirii mesajul: „Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare, până apusul vieții ne va despărți?” și mai multe fotografii cu el și cu Roxana din vacanțe.

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine, după atâția ani, era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7 decembrie”, povestea Roxana după cerere.

„Este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător. Barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit. A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment. Și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam. Îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important”, a mai declarat atunci, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton