Andreea Marin este foarte atentă acum la silueta ei, redobândită cu destul de mare efort, iar după un exces alimentar are grijă să-şi aducă alimentaţia „pe linia de plutire”.
Astfel, după un weekend în care „şi-a făcut de cap” din punct de vedere culinar cu tot felul de bunătăţi, după cum singură a mărturisit, Andreea Marin a revenit la o alimentaţie sănătoasă.
„N-am fost cuminte-n weekend, dar recuperez acum. Cu nuci, migdale si suc de ananas , afine, ginger, coriandru si psyllium, sa imi treaca pofta de mancare:) o zi buna tuturor si spor la lucru!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.
După-amiază, vedeta a mâncat supă de linte, dar şi un desert care este în acelaşi timp delicios şi extrem de sănătos. „Gustarea de dupa-amiaza: supa mea preferata de linte si desertul fara zahar de la www.rawdia.ro, tort de ciocolata, caramel si fructe (ingredientele sunt: migdale, curmale, unt de cocos, avocado, cacao, caju, lucuma, tahini, fructe proaspete)”, a explicat Andreea Marin pe pagina ei de socializare.