Finala SuperStar România. Cum puteți vota favoritul

.

Cel mai tare show de talente al momentului, “SuperStar” a debutat pe 10 spetembrie la Pro TV cu o mulțime de surprize pentru telespectatori. Săptămână de săptămână, cei patru jurați – Raluka, Smiley, Carla’s Dream și Marius Moga descoperit, împreună cu telespectatorii, tineri care mai de care mai talentați și înzestrați cu un glas de aur.

Așteptările au luat sfârșit, iar vineri 17 decembrie 2021, la Pro TV, la ora 20:30, are loc marea finală SuperStar. Pentru premiul cel mare se vor lupta cei patru finaliști – Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol.

Citeşte şi: Exclusiv! Detalii picante din culisele SuperStar, direct de la semifinaliști: „Din fața televizorului nu se vede…”

Finala SuperStar România va fi presărată cu o mulțime de momente surprinzătoare. Jurații show-ului vor avea și ei parte de un spectacol de neuitat, dar nu vor mai putea lua nicio decizie cu privire la soarta finaliștilor. Puterea le va aparține exclusiv telespectatorilor.  După ce Theo Rose va da ”START VOT”, aceștia își pot vota favoriții prin sms, la numărul 1264 sau online pe voteazasuperstar.protv.ro. 

Invitata specială a serii va fi Inna, care va face un show excepțional.

„Abia aștept să ne distrăm împreună în marea finală SuperStar, ne vedem vineri seară la PRO TV! Va fi o super petrecere, iar voi veți fi invitații speciali”, a spus Inna, potrivit click.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton