Laura Giurcanu și Cezar Bitlan s-au împăcat? Modelul a rupt logodna în septembrie 2021

.

Laura Giurcanu anunța în octombrie 2021, în mediul online, că ea și Cezar Bitlan s-au despărțit după 2 ani și jumătate de relație. Fostul cuplu s-a cunoscut în august 2018 și s-a logodit în mai 2019. Motivul despărțirii a fost infidelitatea lui Cezar.

Laura Giurcanu și Cezar Bitlan s-au împăcat? Modelul a rupt logodna în septembrie 2021

Recent, la Insta Story, Cezar a postat o fotografie cu Laura și cu Alina Ceușan. Laura și Cezar se află în prezent în Barcelona, unde Alina, soțul ei, Raul Tișa, și fiul lor, Rock, și-au planificat să locuiască toată luna noiembrie. Deși au publicat fotografii din aceleași locații, până acum, fostul cuplu nu a confirmat că s-ar fi împăcat.

„Relația cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri pe care noi n-am știut să le umplem, n-am știut să manageriem diferențele dintre noi. Această relație ajunsese să fie toxică și greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată”, a povestit Laura Giurcanu în octombrie 2021.

„Oamenii au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe Internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a deveni un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cântăreața BiBi, internată în spital. „S-au întâmplat multe în ultima perioadă…”

Flavia Mihășan, siluetă impecabilă după a doua naștere. Cum se menține în formă

Ce operații estetice are Nicoleta Nucă. „Nu am făcut așa multe schimbări”

„Sunt super recunoscătoare pentru multe chestii pe care le-am trăit în relația asta, inclusiv pentru cele rele. Felul în care s-a terminat a fost pentru mine neașteptat, greu, sfâșietor, inimaginabil de dureros. Mi-a frânt inima. E foarte ok să vorbesc despre asta. Am făcut multe greșeli, m-am comportat super nepotrivit în multe momente și am înțeles foarte multe lucruri despre mine și voi mai înțelege multe”, a mai spus.

„Dar cum s-a încheiat totul nu are nicio legătură cu mine. Indiferent că un bărbat e exasperat și nu-și mai suportă iubita… te desparți, îți iei la revedere și faci ce vrei după. Când zic că te desparți, te desparți ca și celălalt să știe că te-ai despărțit”, a completat.

„Eu eram în orașul în care s-a întâmplat, venisem să susțin ce se întâmpla acolo, pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iată-mă fix în mijlocul ei”, a încheiat.

Laura și Cezar s-au logodit în mai 2019. „Este un inel inel care înseamnă promisiunea că vei încerca, nu mi se pare că este nici promisiunea că o să ne căsătorim, nici promisiunea că o să fim împreună toată viața. Este strict promisiunea că vom încerca”, spunea Laura în august 2019, pe YouTube.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton