Meghan Markle, dată în judecată de sora vitregă. Ce reproșuri îi aduce aceasta

.

Samantha (57 de ani), sora vitregă a ducesei de Sussex Meghan Markle, a anunțat că o va da în judecată pentru “defăimare, calomnie și încălcarea vieții private”.

Samantha s-a declarat șocată când a auzit că Meghan Markle și-a prezentat public scuzele instanței, după ce au ieșit la iveală dovezi care au contrazis afrimația conform căreia ducesa nu a colaborat cu co-autorii controversatei biografii „Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family”.

Citeşte şi: Meghan Markle, acuzată de „cruzime emoțională”

Markle le-a spus judecătorilor că “a uitat” să aducă vorba despre mesajele dezvăluite de fostul secretar de comunicații Jason Knauf, în care ea i-a trimis acestuia detalii despre Samantha și fratele ei Thomas Jr., cerându-i să le transmită mai departe scriitorilor Omid Scobie și Carolyn Durand, cei care sau ocupat de biogroafie.

Exprimându-se la persoana a treia, Meghan Markle l-a îndemant pe Knauf să menționeze că frații ei au abandonat liceul și ea nu avea niciun fel de relație cu ei.

Citeşte şi: Rețeta „puiului de logodnă”. Meghan Markle și Emily Blunt au fost cerute în căsătorie după ce au testat preparatul

“După ce Meghan și Harry au devenit un cuplu, Samantha și-a schimbat din nou numele în Markle și a început să creeze și să vândă povești presei. Ea pierduse custodia tuturor celor trei copii pe care îi avea cu tați diferiți”, a adăugat Ducesa de Sussex în mesajul pentru Knauf.

Smanantha și Markle nu și-au mai vorbit din 2016, de când ducesa l-a întâlnit pe prințul Harry.  

Citeşte şi: Meghan Markle, atacată din nou de propria familie. Ce a spus fratele ei vitreg despre ea

De curând, în timpul unui interviu pentru “Sunday Times” Samantha a spus că va pregăti procesul său oficial împotriva lui Meghan Markle atât în Marea Britanie, cât și în SUA, având în vedere diferențele de legislație dintre UK și US.

“În SUA o voi da în judecată pentru defăimare, iar în Marea Britanie pentru încălcarea confidențialității datelor. Jason Knauf poate fi citat, iar mesajele (n.r. – către el) sunt dovezile că ea mă calomniază. Motto-ul lui Meghan este ‘orice pentru a păstra tăcerea familiei’. Este oribil!”, a spus Samantha, potrivit The Mirror.

Citeşte şi: Meghan Markle citește povești pentru copii purtând bijuterii de sute de mii de dolari

Apoi a adăugat: “Eu nu am pierdut custodia niciunui copil. Spuen că mi-am schimbat numele cînd ea l-a cunoscut pe Harry, dar eu am anunțat că voi face acest lucru cu mult timp înainte ca ei să se întâlnească. Ea a vrut să ne afacă să părem înstrăinați unii de ceilalți, pentru a ne discredita. Deoarece asta era scuza perfectă să ne țină departe de nunta ei.”

Meghan Markle s-a implicat în redactarea biografiei „Finding Freedom” de teama tatălui

La scurt timp după apariția biografiei reprezentanții legali ai ducilor de Sussex au dezvăluit că Meghan s-a implicat în redactarea cărții din teamă ca disputa pe care o avea la meomntul respectiv cu tatăl său, Thomas Markle, să nu fie prezentată greșit.

„Reclamanta s-a temut că povestea propagată în media de tatăl ei despre cum ea l-a abandonat fără să încerce să-l contacteze ar putea fi repetată. De fapt, ea l-a sunat și i-a trimis mesaje, i-a scris inclusiv o scrisoare pentru a-l persuada să pună capăt discuțiilor sale cu presa. Și bărbatul i-ar fi răspuns în scris. (…) Meghan i-a indicat prietenului ei să le comunice autorilor informațiile prezentate anterior pentru ca povestea să nu fie interpretată greșit încă o dată. Ea nu știe în ce condiții a fost această informație oferită autorilor”, spuneau anul trecut avocații cuplului britanic.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton