6 semne că este îndrăgostit de tine

.

Vă înţelegeţi bine, ieşiţi în oraş şi deja visezi la el aproape în fiecare zi. Dar de la o prietenie aparte şi până la o relaţie în toată regula mai este un pas – este îndrăgostit de tine sau nu? Vezi semnele care îţi spun că da!

Vrea să ştie mai multe lucruri despre tine

Tu nu eşti o femeie oarecare în inima lui dacă se interesează adesea de tine. Te sună sau îţi trimite mesaje doar ca să te întrebe ce mai faci, încearcă să te înveselească de câte ori eşti tristă sau supărată, vrea să afle cât mai multe despre tine. Este clar un semn că te place şi îl interesezi.

Te place cu bune şi cu rele

Fiecare femeie se vede altfel faţă de cum o văd cei din afară şi de obicei parcă defectele ies mai mult în evidenţă. Dar dacă el te place cu defecte cu tot, ba chiar le găaseşte adorabile, sigur eşti exact femeia pe care o căuta.

Aveţi „chimie”

Ce înseamnă asta? Că vă înţelegeţi foarte bine pe mai multe planuri. Din punct de vedere social, sunteţi asemănători. Atunci când vorbiţi vă înţelegeţi din priviri şi vă duceţi cu gândul în acelaşi loc, rareori se găseşte liniştea între voi doi atunci când ieşiţi la întâlnire. Sunteţi mereu pe aceeaşi lungime de undă. Cu siguranţă eşti o femeie de care s-ar putea îndrăgosti uşor, dacă nu cumva simte asta deja.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton