Astrologul Mariana Cojocaru are în locuința sa urne cu cenușa unor străini decedați

.

Mariana Cojocaru (53 de ani), celebrul astrolog cunoscut publicului larg de peste 15 ani prin aparițiile televizate în care vorbește despre astrologie, karma și energii, are un cămin plin cu fel de fel de lucruri bizare.

Vedeta a adunat diverse obiecte cu anumite însemnătăți spirituale și energetice – statuete care întruchipează îngeri sau diverse animale (fluturi, maimuțe etc.), pietre prețioase etc. – și le ține în locuința sa, despre care spune că este un spațiu cu totul deosebit.

„Vreau să spun că este un loc cu un marcaj special pentru că eu am visat înainte și locul și casa. Tot! Și când am ajuns aici și am văzut casa, ziceam – Doamne, oare asta o fi? – și îmi aminteam în vis că undeva peste câmp, aici era o cruce (…) era iarnă, m-am dus eu frumos și când am văzut crucea zic nu mă înșel. Asta e casa și asta va fi casa mea”, a povestit Mariana Cojocaru, în cadrul unui interviu, la Antena Stars.

Printre obiectele decorative despre care spuneam mai devreme că sunt bizare pentru mulți dintre noi, se numără un altar din China Antică, în care se află cenușa unor călugări.

„Ceea ce e uimitor, pentru că în România nu există așa ceva. O să vezi pe etape, amulete care sunt făcute din cenușa muncilor (n.r. – călugărilor) din mânăstire”, a adăugat astrologul.

Citeşte şi: Cât costă rochiile purtate de Carmen Iohannis la evenimente

Citeşte şi: Kate Middleton, apariție surprinzătoare într-o rochie ce costă sub 100 lei

Citeşte şi: Prezentatoarea pupitrului de știri „Observator”, Ionela Lucan, pleacă de la Antena 1, după 12 ani de activitate

Citeşte şi: DJ Wanda, după ce a avut COVID-19: „Dacă nu eram vaccinată, mi-ar fi fost mult mai greu!”

Dar asta nu este tot. Mariana Cojocare a adus de afară, și păstrează în casa sa, mai multe urne mici, roșii, în care s-ar afla o parte din cenușa unor personalități de rang nobil.

„Urne care au fost cu cenușă. Deci ele erau în casele nobililor (n.r urnele) și după incinerarea era pusă cenușa rudelor în urmă. Nu mai este toată cenușa, dar să știi că în continuare mai este. (…) Îmi place să le am, sunt elemente de bază, sunt elemente cheie”, a mai precizat astrologul.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton