Pastele se numără printre alimentele preferate ale românilor. Se parepară rapid, în zeci de combinații, în funcție de preferințe, sunt foarte gustoase și sățioase. Dacă vă plac pastele, dar vă gândiți că, oricum ar fi ele gătite, îngrașă, puteți încerca rețeta dietetică de paste pe care o face adesea Cristina Șișcanu. De o bună perioadă de timp, Cristina Șișcanu urmează un regim de alimentație echilibrat pentru a-și menține silueta, iar acest fel de mâncare face parte din dieta ei.
Roșiile se trag la tigaie, în uleiul de măsline, cu usturoiul pisat, cu sare și piper (după gust) și cu frunzele de busuioc. Când roșiile sunt aproape gata, adăugăm pastele fierte conform instrucțiuniilor de pe ambalaj, apoi mozarella tăiată feliuțe sau rasă și iaurtul. Amestecăm ușor și punem capacul câteva minute până se omogenizează toate ingredientele. Ornăm totul cu verdețuri tocate, presărăm deaspura pastelor parmezanul și semințele de mac și …gata! Pofta buna!