Otniela Sandu, apariție de senzație la Unica Urban Party! Actrița concurează în cel mai nou sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”

.

Otniela Sandu a optat pentru un outfit în temă nu doar cu dress code-ul Unica Urban Party, și anume Endless Summer, ci și cu ziua în care a avut loc evenimentul, mai precis prima zi de școală. Modelul a purtat un set bej și o bustieră cu aspect de piele pe care le-a accesorizat cu o pereche de saboți negri cu toc.

Otniela Sandu, apariție de senzație la Unica Urban Party! Actrița concurează în cel mai nou sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”

Fusta plisată și cămașa cu umerii căzuți i-au oferit actriței un aer adolescentin. Make up-ul a fost discret, părul ușor ondulat, iar zâmbetul cât se poate de larg. Mai multe fotografii cu Otniela de la evenimentul Unica Urban Party găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Din 8 septembrie 2021, pe Otniela o vom putea urmări în cel mai nou sezon al show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea”, a declarat actrița.

„Am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi. Mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achiziționez. De obicei le dau o altă interpretare”, a continuat.

„Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli”, a încheiat Otniela.

În octombrie 2020, modelul a dezvăluit că nu a mers până la vârsta de 4 ani. „Aveam luxație bilaterală congenitală. Cumva bunica a descoperit. Ea lucra în sistemul medical. (…) Bunica, atunci când am ajuns acasă și m-a văzut, a zis: «Cred că are o problemă la picior»”, a povestit Otniela la „Vorbește Lumea”.

„Ea s-a uitat cumva la cutele pe care le au bebelușii la picior și nu erau egale. Erau două cute mai sus, două mai jos. Ai mei nu au fost de acord cu treaba asta. Nici măcar nu au vrut să se gândească că ar fi așa. Ajunsă apoi la control, medicii au constatat că bunica ei avusese dreptate. A fost un șoc pentru ai mei. (…) Nu se așteptau”, a continuat.

Citește și:

Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională și profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!

De ce s-a retras Cătălin Botezatu din emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 „Bravo, ai stil!”, este însărcinată

„Se poate face operație. Se desfac oasele de la bazin, dar ai posibilitatea să rămâi mai rău decât erai. Poți să mergi, dar șchiopătând. Părinții mei s-au stresat foarte tare. Medicul le-a recomandat operația, dar nu a garantat că va avea succes, iar părinții mei nu au fost de acord”, a completat.

„Nu am mers până la 4 ani. Bunica mea a intrat în discuție cu o femeie care avusese fetița cu aceeași problemă. Ea a purtat un aparat care nu se găsea în România. Era pus pe picioare, iar picioarele erau ținute la 90 de grade. Am luat aparatul respectiv și l-am purtat.

Ai mei voiau cumva varianta asta, dar nu aveau încredere că va funcționa. Au sperat că o să se întâmple ceva bun. Trei ani de zile l-am purtat. La trei ani și ceva mi s-a scos aparatul, dar după ce l-am purtat o perioadă atât de lungă nu puteam să merg.

Mă târam, nu știu cum să explic. M-am recuperat foarte repede. Îmi mai amintesc, cu toate că eram foarte mică, momentele în care surorile mele se jucau și eu nu puteam”, a mai spus. Medicii nu se așteptau ca Otniela să-și revină.

„Am fost și pe la 7 și pe la 10 ani la control. Mi s-a zis că nu, nu am nicio problemă. Singura problemă care vedea doctorul că ar putea să fie ar fi o sarcină. Pentru că mi-ar putea deplasa bazinul”, a încheiat. Otniela formează în prezent un cuplu cu actorul Radu Constantin.

Foto: Unica Urban Party

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton