Metode extreme de slăbit care te pot ucide

.

Femeile au vrut dintotdeauna să fie slabe ca să fie frumoase şi nu o dată şi-au pus în pericol sănătatea în favoarea aspectului armonios. Din păcate, unele metode de slăbit din vechime şi din prezent sunt pe atât de criminale, pe cât sunt de populare. Iată câteva metode extreme de slăbit care te pot ucide!
 

Viermi intestinali pentru talie subţire

Oricât de scârbos şi periculos sună, în perioada interbelică, moda femeilor foarte slabe le împingea pe bietele de ele la tot felul de grozăvii. Pe piaţă existau chiar pastile cu ouă de tenie, care te ajutau să slăbeşti. Problema era că teniile nu ştiau care este greutatea dorită de respectivele femei, ele fiind doar nişte bieţi paraziţi, care se bucurau de mesele „gazdelor” în locul lor. Femeile ajunegau să aibă probleme mari de sănătate pentru că viermii intestinali consumau toate substanţele hrănitoare şi le privau de nutrienţi esenţiali. Dieta cu tenie provoacă diaree, anemie, subnutriţie, chisturi pline cu lichid în organe şi moarte.

Ghemotoace de vată pentru un stomac plin

Ultimul trend imbecil în materie de slăbit este unul extrem de periculos. Femeile care vor să fie slabe dar nu se pot abţine din mâncat au găsit ele o soluţie foarte periculoasă, care face zilnic victime în lumea întreagă: înghiţirea unor ghemotoace de vată. În „isteţimea” lor, femeile care recurg la această metodă oribilă şi periculoasă, se bucură de senzaţia de stomac plin, dar nu se gândesc cât rău le poate face un ghem de vată sintetică în stomac.
Vata, fie ea din bumbac natural sau sintetică, provoacă blocaje intestinale sau se pot aglomera chiar în obstrucţie totală, care poate duce la moarte. În plus, multe din tipurile de vată d epe piaţă sunt sintetice, impregnate cu tot felul de substanţe toxice, care fac rău la rândul lor.
Citeşte mai departe şi vezi şi alte metode periculoase de slăbit pe care femeile obsedate să fie slabe le-au încercat de-a lungul timpului, pe pagina următoare!
 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton