Ion Caramitru este internat în spital. Ce s-a întâmplat cu marele actor

.

Ion Caramitru (79 de ani) a fost nevoit să se interneze în spital din cauza unor probleme de sănătate. Anunțul a fost făcut miercuri, 11 august, în cadrul unei conferințe de presă, de Andrei Giurgia, președinteele ARTIS.

Marele actor ar fi trebuit să fie prezent miercuri seara la Iași, la deschiderea oficială a ediției XII-a SFR, care îi este dedicată. Din păcate, Caramitru va rămâne în spital pentru următoarele zile.

Citeşte şi: Ion Caramitru recită Nichita Stănescu în Săptămâna Internațională a Muzicii Noi, la Sala Radio

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav”, a declarat Giurgia, citat de Agerpres.

Andrei Giurgia a ținut să precizeze că îndrăgitul actor nu are COVID-19 și că starea sa de sănătate este bună.

„Festivalul merge mai departe. Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune. Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine”, a adăugat Giurgia.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton