Geri Horner – Ginger Spice din trupa Spice Girls – împlinește astăzi 49 de ani! O mai recunoști?

.

Geri Horner împlinește astăzi 49 de ani! A devenit celebră în anii 90, când a fost membră a trupei Spice Girls, fanii cunoscând-o drept Ginger Spice.

Geri Horner este astăzi căsătorită cu pilotul de curse Formula 1 Christian Horner, cei doi spunându-și „da” în anul 2015. Deși sunt căsătoriți de șase ani, ei încă par să fie în faza lunii de miere. Pe social media, selfie-urile romantice ale celor doi îi fac pe fani să le lase nenumărate comentarii de încurajare.

Frumoasa Geri Horner are doi copii: pe Bluebell Madonna Halliwell, din relația cu fostul ei partener, Sacha Gervasi, și pe Montague George Hector Horner, din relația cu actualul soț.

Nașele fetiței sunt două foste membre Spice Girls, Victoria Beckham și Emma Bunton. Băiețelul a fost descris de mama lui drept o minune. L-a conceput natural la vârsta de 44 de ani, situație mai rar întâlnită. După ce l-a născut, nu și-a făcut un scop din a slăbi, glumind la acea vreme că urcatul scărilor la ea în casă constituie un exercițiu fizic suficient de bun pentru ea.

În trecut, Geri Horner a făcut parte din Spice Girls. Însă în 199 a părăsit trupa, pentru a-și urma cariera solo. Au urmat mai mulți ani în care piesele pe care le-a scos pe cont propriu i-au adus în continuare succes, dintre acestea amintind de „Scream If You Wanna Go Faster”, „Calling” și „Ride It”. Când Spice Girls s-au reunit în 2007, și Geri s-a întors în cadrul trupei.

În 2012, Geri Horner a fost jurat în cadrul sezonului nouă al emisiunii X-Factor din Marea Britanie. Un an mai târziu, a devenit jurat al sezonului șapte din Australia’s Got Talent. Pe lângă acestea, ea și-a găsit o chemare și în zona literară, lansând mai multe cărți, printre care autobiografia de succes „If Only” și cartea pentru copii „Ugenia Lavender”.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton