La ce cursuri de dans să te înscrii în funcţie de zodie. VIDEO

.

Recunoaşte, talentul tău ascuns este dansul şi muzica de orice fel îţi stârneşte senzaţii ca nişte furnicături în picioare şi fund. Scena este locul unde te simţi în viaţă cu adevărat şi tot ce vrei sunt cele 15 minute de faimă. Dar numai astrele ştiu ce stil de dans ţi se potriveşte cel mai bine. Află de la ele la ce cursuri de dans să te înscrii în funcţie de zodie.

Berbec

Pasionali şi încăpăţânaţi, berbecii trebuie să urmeze cursuri de tango argentinian. Focul răzvrătirii din fiecare berbec este cel mai bine pus în valoare atunci când fiecare partener încearcă să-l domine şi să-l subjuge pe celălalt, pentru ca, la final, să păşească împeună pe muzica viorilor.

Taur

Taurii au multă energie atunci când conduc, deci stilul cel mai potrivit de dans pentru ei este jive. Tot latino, tot pasional, dar mult mai tehnic, exact aşa cum vor taurii. Dacă e ceva care le face plăcere mai mult ca un partener docil, acela este un stil de dans cu mutle reguli şi furi care trebuie repetate.

Gemeni

Gemenii sunt vanitoşi şi expansivi, deci un stil de dans pe gustul nativilor din gemeni este unul scandalos, despre care se va vorbi mult timp după reprezentaţie. Cu alte cuvinte, ce nativă din gemeni nu a auzit de charleston şi nebunia frumoasă a condiţiei de flapper girl?

Rac

Racii sunt lenţi, romantici şi mai retro de felul lor, deci cel mai bun stil de dans este unul clasic, Cuma r fi baletul. Se potriveşte bine cu delicateţea lor şi cu stilul visător. În plus, racii nu sunt foarte pasionali şi de aceea nu pot dansa bine dansuri latino sau street dance, pe când baletul le oferă intimitatea şi le pune în evidenţă fragilitatea frumoasă.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton