Cum arată cea mai slabă femeie din lume. Poze

.

După ce un răuvoitor a numit-o „cea mai urâtă femeie din lume”, Lizzie Velasquez a început să ţină discursuri motivaţionale în care vorbeşte despre frumuseţe adevărată şi despre felul cum se comportă oamenii cu semenii lor.
Născută cu o boală foarte rară, Lizzie Velasquez, a devenit faimoasă atunci când pe Youtube a apărut un clip video cu ea, filmat pe ascuns şi având titlul „cea mai urâtă femeie din lume”. Obişnuită să fie luată peste picior de colegii de şcoală, fata nu s-a descurajat şi a decis să-şi expună chipul pe acelaşi site, explicând oamenilor de ce arată aşa şi ce înseamnă boala ei.
Cum arată cea mai slabă femeie din lume. Poze
Lizzie s-a născut cu sindrom progeroid neonatal, caracterizat prin îmbătrânire prematură şi lipsa grăsimii corporale. Din cauză că are un procent de grăsime aproape de zero, tânăra are un aspect neobişnuit, care o face uşor de observat oriunde ar merge. Deşi a fost mereu luată peste picior şi arătată cu degetul, Lizzie vrea să le demonstreze oamenilor că este o fată normală, puternică şi inteligentă.
Ea a publicat o carte în care îşi spune povestea, iar acum se pregăteşte să plece într-un turneu în cadrul căruia va ţine discursuri şi îi va încuraja pe tinerii care sunt „altfel” şi care nu sunt acceptaţi de cei din jur.
În încercarea ei de a le explica oamenilor ce este sindromul progeroid neonatal, Lizzie Velasquez a dat publicităţii o serie de poze făcute pe tot parcursul vieţii ei.
Cum arată cea mai slabă femeie din lume. Poze

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton