Ce a făcut George Mihăiță a doua zi după ce a făcut accident, băut la volan. ”Nu știu nimic despre dumnealui”

.
George Mihăiță a fost implicat, miercuri seară, într-un accident rutier în urma căruia polițiștii au constatat că avea o alcoolemie de 1,05 la mie.

Director al Teatrului de Comedie din București, George Mihăiță nu a venit la locul de muncă a doua zi după accident, conform unui material publicat de Fanatik.ro. Colegii spun că un asemenea gest este foarte rar în cazul lui Mihăiță, care este un director dedicat și care lipsește foarte rar de la birou. De asemenea, sursele citate spun că în cazul unei absențe, Mihăiță își anunța, de obicei, colaboratorii dar de data aceasta nu a luat legătura cu nimeni.

”Domnul director nu este. Nu a venit astăzi la birou. Nu, nu știu nimic despre dumnealui”, a spus unul dintre angajații Teatrului de Comedie din București, cel care a răspuns la telefonul instituției culturale și care se ocupă de secretariat, pentru Fanatik.

George Mihăiță și-a închis și telefonul pentru a nu fi nevoit să răspundă în această perioadă în care este în mijlocul acestui scandal.

Nici fiul marelui actor nu a dorit să comenteze prea mult incidentul. ”Nu am ce să discut pe acest subiect, îmi pare rău”, a spus, în exclusivitate pentru Fanatik, Tudor Mihăiță, fiul cel mare al actorului și directorului Teatrului de Comedie din București, George Mihăiță.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton