Dieta Nicoleta Luciu. Cum să slăbeşti rapid ca o vedetă

.
Dieta Nicoleta Luciu chiar funcţionează! Vedeta este dovada vie că poţi să slăbeşti rapid şi să arăţi senzaţional după mai multe sarcini. Iată în ce constă dieta Nicoleta Luciu şi care sunt rezultatele!

Nicoleta Luciu are la activ două cure de slăbire reuşite care au dat rezultate rapid. S-a îngrăşat mult în timpul ambelor sarcini, dar de diecare dată a reuşit să revină la silueta ei de top model. Fostă Miss România, Nicoleta a vrut să dovedească tuturor că poate să slăbească, deşi toată lumea credea că va rămâne grăsuţă toată viaţa.

După ultima naştere, cea a tripleţilor Kim, Karoly şi Kevin, Nicoleta Luciu cântărea nu mai puţin de 85 de kilograme, iar în numai două luni a ajuns la greutatea ideală, de 50 de kilograme.La fel s-a întâmplat acum câţiva ani, după naşterea primul ei fiu, Zsolt Jr., când Nicoleta a slăbit nu mai puţin de 30 de kilograme în 45 de zile.

Dieta Nicoletei Luciu după naşterea primului copil

După prima sarcină, Nicoleta Luciu a povestit cum a slăbit cu o dietă simplă, dar drastică, bazată pe supă de pui şi compot de mere.

Compotul se face fără zahăr, iar supa de pui se face cu legume cât mai multe, dar fără cartofi, orez sau fidea. Vedeta îşi începea ziua cu o cană mare de compot la micul dejun. Peste câteva ore, dacă i se făcea foame lua o gustare, constând tot în compot de mere. La prânz, Nicoleta Luciu mânca supă de pui, iar pa parcursul zilei îşi potolea foamea cu aceeaşi supă, de câte ori era cazul. Evident, este un regim destul de drastic pe care mulţi nu îl pot ţine şi care nici nu este indicat tuturor.

În acelaşi timp, Nicoleta Luciu a făcut mult sport cu un antrenor personal.

Dieta Nicoleta Luciu. Cum să slăbeşti rapid ca o vedetă

Dieta Nicoleta Luciu după naşterea tripleţilor

După naşterea tripleţilor, Nicoleta Luciu a avut o dietă ceva mai variată, dar la fel de eficientă. Dieta include cinci mese pe zi, care conţin în total 300 grame de legume, 100 grame de carne slabă de pui, peşte sau vită şi 500 de grame de iaurt.

Nicoleta a folosit şi suplimente nutritive, L-carnitină, pentru a maximiza arderea grăsimilor, şi batoane fitness cu fibre pentru a potoli foamea şi pofta de dulce.

Vezi mai multe poze cu Nicoleta Luciu în galeria foto. CLICK AICI!

Dieta Nicoleta Luciu. Cum să slăbeşti rapid ca o vedetă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton