Cum să porţi puloverul supradimensionat ca o vedetă

.

Una din piesele la modă toamna asta e puloverul supradimensionat pe care şi vedetele de la Hollywood îl adoră. Vezi cum să obţii şi tu ţinute casual de toamnă cu pulover supradimensionat.
Gwen Stefani (foto sus) este una din vedetele care poartă adesea pulovere supradimensionate, mai ales că se potrivesc cu stilul ei lejer şi modern. Pentru a obţine ţinute casual foarte comode, Gwen combină puloverul supradimensionat cu blugi sau colanţi.
E foarte frumoasă ţinuta compusă din blugi boyfriend, pulover animal print şi tenişi. Dar nu uita că poţi să combini un pulover mare şi cu o pereche de colanţi asortaţi plus o eşarfă supradimensionată şi o pereche de ghete.
Poţi obţine şi ţinute mai elegante cu ajutorul unui pulover supradimensionat. Olivia Palermo a purtat un astfel de outfit urban chic format din pantaloni de piele, cămaşă albă şi un pulover gri cu mânecă scurtă. Dacă adaugi o pereche de pantofi cu toc şi o geantă simplă ai obţinut o ţinută office foarte chic.
Cum să porţi puloverul supradimensionat ca o vedetă
Ne place şi combinaţia pe care a ales-o Heidi Klum: blugi albi, pulover supradimensionat gri şi o pereche de pantofi sport. Dacă puloverul e uşor transparent, nu uita să-ţi pui pe sub el un maiou, aşa cum a făcut şi Heidi.
Cum să porţi puloverul supradimensionat ca o vedetă
Şi Sienna Miller ne dă o idee foarte bună pentur o petrecere sau o întâlnire. Ea a conbimat un pulover gri cu o fustă argintie din paiete şi accesorii negre.
Cum să porţi puloverul supradimensionat ca o vedetă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton