Margherita de la Clejani, după un incident jenant din trecutul ei: „Voi face o grevă și scandal peste tot!”

.

Margherita de la Clejani (29 de ani) a fost mereu o prezență controversată în showbiz-ul românesc. Pe numele său real Manole Miryam Margareta, fata Clejanilor a fost în ultimii ani implicată în diverse scandaluri legate de consumul de alcool și droguri și atras adesea atenția presei mondene postând în mediu online fel de fel de filmulețe sau poze indecente.

Pe lângă toate acestea, mai puțin cunoscut este faptul că Margherita a avut probleme și pe când era la școală. Fata lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a avut mari dificultăți în a lua examentul de Bacalaureat, reușind abia la a treia încercare să treacă peste această etapă a vieții ei. Margherita a absolvit liceul Dinu Lipatti, din Capitală, în 2011, după două eșecuri. Prima dată, cântăreața a adormit în timpul examenului pentru că era „prea obosită”.

Citeşte și: Cine va prezenta „Vorbește lumea” după plecarea Lorei

Citeşte şi: Fata DJ-ului Silviu Andrei, accidentată din cauza unei jucării pe care o au din ce în ce mai mulți copii

Citeşte şi: Fată sau băiat? Geanina Lungu a dezvăluit sexul bebelușului

Citeşte şi: Gina Pistol, poză înduioșătoare în timp ce își alăptează fetița

„Anul acesta voi încerca din nou să dau BAC-ul, căci anul trecut am adormit cu capul pe bancă la una dintre probe și am fost exclusă de la Bacalaureat”, dezvăluia Margherita pentru Click!, în vara anului 2012. A doua oară, a picat BAC-ul cu două sutimi, obținând media de 5,98. În cele din urmă, în toamna anului 2012, Margherita a obținut media de 6,65 la examen. După promovarea BAC-ului, Margherita s-a declarat indignată de sistemul de învățămând românesc.

Margherita de la Clejani, după un incident jenant din trecutul ei: "Voi face o grevă și scandal peste tot!"

„Am scris opt pagini şi am plecat ultima din clasă, pentru că m-am concentrat foarte mult. Îmi zbârnâie şi acum creierii în cap. Sper că a treia oară să-mi poarte noroc, că nici nu-l mai dau. Dacă şi acum pic, sunt mai pornită ca niciodată să mă răzbun pe toţi profesorii. Voi face o grevă în învăţământul românesc şi voi merge la toate televiziunile să fac scandal”, spunea Margherita, la vremea respectivă.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton