Mesajul emoționant al Simonei Florescu după înmormântarea lui Ion Dichiseanu

.

Ion Dichiseanu a încetat din viață pe 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani. Marele actor era spitalizat de câteva săptămâni din cauza unor complicații apărute după ce s-a infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală.

Ion Dichiseanu a fost căsătorit cu Simona Florescu timp de 22 de ani. Cei doi au divorțat în 2019 și au  împreună o fată, Ioana.

Simona Florescu a postat recent un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre cum a decurs înmormântarea fostului soț. Acesta este primul mesaj public al Simonei după înmormântarea artistului.

„Dragii mei, țin să mulțumesc ginerelui meu Adrian Artene, pentru organizarea perfecta a ceremoniei pentru Dichi al nostru.El a gandit toate detaliile, am mai venit si noi cu ceva idei dar el a fost si este stâlpul nostru. Mulțumim tuturor celor care fizic sau prin mesaje au adus un ultim bun-rămas lui Dichi. Steaua mea e tristă, nu mai strălucește dar Dichi este acum cel mai strălucitor astru din Univers, așa cum a strălucit și aici, lângă noi. Sunt convinsă că ne va proteja și de acolo și vom avea grijă să rămână în memoriile noastre si ale celor care il iubesc. Lumină și iubire veșnică, Dichi drag!”, este mesajul postat de Simona Florescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Smiley, noi detalii despre fiica lui și a Ginei Pistol

Citeşte și: Irina Rimes a dezvăluit motivul real al divorțului de Andi Bănică

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a publicat pe Instagram o poză cu ea în costum de baie

Citeşte şi: Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

La scurt timp după anunțul trecerii lui Ion Dichiseanu în neființă, Simona spunea că marele actor s-a stins din viață în brațele fiicei lor, Ioana: „A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să-i fie alături. A murit la ora 3 (n.r.- ora 15.00), atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și, după 4 luni în spital, a murit”, a dezvăluit Simona Florescu.

Cel mai mare regret al actorului Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu a avut success pe toate planurile și o viață frumoasă, însă cel mai mare regret al artistului a fost că fiica lui, Ioana, nu i-a călcat pe urme și nu a reușit să-și clădească un traseu de succes în lumea filmului și a teatrului. Deși Ioana a moștenit talentul părinților, ea s-a dedicat vieții de familie, alături de soțul ei Ilias.

„Fiica mea a studiat Regia, dar nu profesează. Ioana mi-a reproşat că a făcut facultatea asta doar de dragul meu. Acum preferă să facă pe gospodina. Ioana uită că dragostea nu ţine de foame”, spunea Ion Dichiseanu, în urmă cu câțiva ani.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton