Acest aperitiv delicios se face destul de uşor, dar arată spectaculos. Tu ai făcut vreodată ruladă de carne şi legume? Ingrediente:
►un piept de pui ►4 cartofi ►2 morcovi ►300 g spanac frunze ►2 ouă ►o lingură smântână ►sare ►piper Pentru umplutură: ►6 crenvurşti afumaţi Preparare
1. În vase separate se pun la fiert carnea cu morcovii şi cartofii curăţaţi de coajă şi tăiaţi cubuleţe.
2. După ce toate acestea s-au fiert bine, se mixează, iar în pasta obţinută se adaugă ouăle, spanacul, smântâna, sarea şi piperul.
3. Pe o folie de plastic alimentar se pune amestecul de carne, morcovi şi cartofi, se întinde puţin şi se aşază crenvurştii, doi unul lângă altul şi al treilea peste ei. Ceilalţi 3 se pun în prelungire. Se rulează în folie, care apoi se desface.
4. O tavă de cozonac, în funcţie de cantitate, se unge cu un pic de ulei şi se presară cu pesmet. Se pune rapid rulada de carne şi se dă tava la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.