Legume în sos tartar, cu somon

.

Reţeta de legume în sos tartar cu somon este ideală pentru serile când ai vrea să mănânci ceva deosebit. Şi nici nu e grea! Încearcă şi tu!
► 2 dovlecei
► 2 ardei graşi verzi
► 2 ardei graşi roşii
► 4 roşii
► 400 g file de somon
► 100 g smântână 20%
► 50 ml smântână 12%
► zeama de la 1 lămâie
► sare
► piper măcinat
► Dovleceii se spală, se curăţă şi se taie bucăţi. Ardeii şi roşiile se spală, se taie     jumătăţi, se curăţă de seminţe şi codiţe şi se taie cubulţe. Fileul de somon se taie bucăţele.
► Cele două tipuri de smântână se amestecă bine, se condimentează cu sare, piper şi zeama de lămâie. Se pun în 2 borcane bucăţelele de roşii, apoi marinata de smântână, dovleceii, somonul şi ardeii. Se poate lăsa la rece înainte de servire.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton