Importanţa grăsimilor. De ce e bine să mănânci gras

.

Grăsimile sunt asociate, în ultima vreme, cu ceva negativ în alimentaţie. Dar nu toate grăsimile consumate sunt rele. Află de ce e bine să mănânci gras şi care sunt grăsimile bune, pe care trebuie să le incluzi în alimentaţia ta zilnică.

Grăsimile bune sunt grăsimile nesaturate

Grăsimile bune cresc nivelul colesterolului bun, reduc colesterolul rău şi asigură o bună funcţionare a organismului tău.
Potrivit ultimelor studii în domeniu, consumul de grăsimi bune ajută la reducerea şi prevenirii acumulării stratului adipos în jurul burţii. Adică dacă mănânci gras, poţi să scapi de burtă.
Grasimile bune se găsesc în ulei de măsline, migdale, caju, susan, sau avocado.

Grăsimile polinesaturate sunt bogate în omega 3

Creierul tău are nevoie de grăsimi polinesaturate, Cuma r fi acizii graşi omega 3 sau omega 6, care te ajută să-ţi întăreşti sistemul imunitar şi, respectiv, îţi asigură o piele frumoasă şi ochi sănătoşi.
Grăsimile bune polinesaturate se găsesc în somon, macrou, hering, nuci sau tofu, ulei de porumb, peşte de cultură şi pui crescuţi cu hrană naturală, fără suplimente chimice nocive.
Citeşte mai departe şi vezi de ce sunt bune grăsimile şi de care grăsimi trebuie să te fereşti, pe pagina următoare!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton