Culori vibrante pentru ţinutele de seară

.

Hollywood, covor roşu şi şampanie, în lumina reflectoarelor ţinutele de seară sunt adevărate bijuterii care reuşesc să capteze atenţia tuturor celor din jur. Cuvântul reprezentativ pentru ţinutele de seară este cu siguraţă „glamorous”.
Majoritatea caselor de modă au propus pentru ţinutele de seară culori vibrante, opulenţă şi forme feminine care redau senzualitatea şi spiritul unei „femme fatale”. Un punct forte pentru ţinutele de seară constă în caracterul lor atemporal, în general tendinţele în materie de ţinute de seară tind să se schimbe relativ puţin de la un sezon la altul, iar trend-urile puternice rămân mult timp în garderoba iubitoarelor de modă.
Culori vibrante pentru ţinutele de seară
Rochie cu imprimeu, 249 lei, rochie galbenă, 2399 lei, clutch 359 lei, Only for You.
Printre cele mai promovate trend-uri ale acestui an sunt culorile vibrante care emană energie, putere şi senzualitate. Aparent, alegerea unei ţinute în nuanţe tari este deficilă, întrucât pune la încercare abilitatea fashionistelor de a crea un look desăvârşit, care să transmită o poveste şi care să emane stilul personal.
Culori vibrante pentru ţinutele de seară
Pantofi Ana Lublin, 137,99 lei, rochie Nissa, 699 lei, inel Bague a Dames 139 lei
Aventura începe în momentul în care doreşti să mixezi materiale, print-uri sau chiar culori, iar nuanţele tari îţi permit din plin jocul cromatic.
Color Block! O petrecere banală se poate transforma într-un bal magic cu ajutorul ţinutei potrivite. Alături de accesorii, rochiile de seară sunt printre cele mai scumpe articole din garderoba unei fashioniste. De o eleganţă desăvârşită, rochiile de seară reprezintă oglinda feminităţii, idealul pe care orice femeie doreşte să-l atingă.
Culori vibrante pentru ţinutele de seară
Rochie albastră, 399 lei, rochie turcoaz, 599 lei, Only for You.
Adio little black dress, spune da culorilor vibrante. Eterna alegere în cazurile de urgenţă, „the little black dress” este înlocuită de ţinutele intens colorate, cu aplicaţii moderne şi detalii sofisticate. Pentru acest sezon, designerii propun materiale cu luciu metalic, culori pastel în combinaţie cu o culoare vibrantă predominantă, precum smarald, turcoaz, galben solar sau albastru electric. În ceea ce priveşte lungimea ţinutelor de seară, există o preferinţă pentru cele maxi până în podea cu despicături îndrăzneţe sau elemente ce accentuează o talie de invidiat. Desigur, rămân în tendinţe şi rochiile de o lungime deasupra genunchilor, fiind versatilă şi potrivită numeroaselor tipuri de constituţii corporale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton