Pastile de slăbit: care e combinaţia ideală de ingrediente

.

Controversatele pastile de slăbit pot fi benefice dacă ştii să alegi un produs sănătos şi eficient. Iată două din ingredientele pe care trebuie să le cauţi.
Penta-acetil-glucoza constituie o forma usor administrabila de acid acetic (otet). Acesta este un remediu vechi si recunoscut in curele de slabire, prin scaderea nivelului de zahar din sange, reducerea apetitului si mentinerea unei senzatii de satietate mai multa vreme.  In plus, studiile au demonstrat ca otetul scade nivelul colesterolului rau si il creste pe cel bun.

Cel de-al doilea ingredient, inulina, este o fibra solubila utila in curele de slabire datorita senzatiei de satietate pe care o determina, fara a creste nivelul de zahar din sange sau a mari numarul de calorii. Un alt beneficiu pe care il aduce inulina organismului se rasfrange asupra sanatatii intestinului, datorita proprietatilor sale prebiotice. Acestea actioneaza mai mult decat o simpla fibra alimentara, contribuind la hranirea bacteriilor intestinului, care sunt benefice organismului. Totodata, inulina previne aparitia cancerului de colon si asigura un bun tranzit intestinal. De asemenea, consumul de inulina favorizeaza intarirea sistemului imunitar si scade riscul aparitiei diareei sau a constipatiei.

De asemenea, cercetarile au demonstrat ca 6 g de inulina au aceeasi capacitate de supresie a poftei de mancare cu echivalentul a 260 calorii. Totodata, inulina stimuleaza absorbtia calciului, reduce concentratia glucozei in sange  si imbunatateste metabolismul.

Combinatia sinergica a penta-acetil-glucozei si inulinei determina efecte benefice variate asupra organismului:

-Reduce apetitul
-Mentine o senzatie de satietate
-Numar redus de calorii
-Stimuleaza absorbtia calciului
-Imbunatateste metabolismul

In plus, cele doua ingredientele sunt lipsite de toxicitate si nu provoaca reactii adverse.
O combinatie eficienta este Pagosten, 33 lei, disponibil in farmacii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton