(P) Ce echipamente HoReCa sunt necesare pentru deschiderea unei rotiserii?

.

Ideea deschiderii unei rotiserii poate fi printre cele mai strălucite atunci când vine vorba despre o investiție în domeniul ospitalității, mai ales în această perioadă, ținând cont de contextul economic, social și medical actual. 

În primul rând, kebabul, puiul la rotisor și alte astfel de preparate de tip fast food, însoțite în mod obligatoriu de cartofi prăjiți, reprezintă unele dintre cele mai apreciate feluri de mâncare de către români. 

Ele pot fi consumate rapid, în timpul mersului, într-o lume în care timpul a devenit una dintre cele mai prețioase resurse, iar liniștea unei mese este de multe ori sacrificată de dragul productivității.

În al doilea rând, o rotiserie presupune servirea „la geam”, fără necesitatea închirierii, amenajării și deschiderii unui spațiu foarte mare, cu multe mese. Acesta este un avantaj din două puncte de vedere: dumneavoastră nu va trebui să cheltuiți o avere, iar clienții nu vor expuși riscului unei infecții cu noul coronavirus, în contextul în care pandemia este în continuare prezentă. 

În condițiile date, singurul efort financiar cu adevărat considerabil pe care va trebui să îl faceți înainte să vă bucurați de profituri mari, pe măsura porțiilor servite, este acela de a achiziționa echipamente HoReCa de calitate.

Cea mai variată ofertă de echipamente HoReCa o găsiți la Fresco Expert, care susține geniul în bucătăriile profesionale din România încă din anul 1992. 

Produsele pe care acest furnizor vi le pune la dispoziție nu numai că acoperă o arie foarte largă (bucătărie caldă, cuptoare profesionale, echipamente frigorifice, spălare vase, preparare, aparate profesionale de cafea, mobilier inox, echipamente de bar, pizzerie, brutărie, patiserie, cofetărie, fast food etc), dar provin exclusiv de la branduri renumite la nivel internațional. 

Acest lucru le garantează calitatea, fiabilitatea și o durată îndelungată de viață, pe lângă productivitate și un consum relativ redus de energie electrică.

(P) Ce echipamente HoReCa sunt necesare pentru deschiderea unei rotiserii?

echipamente horeca

În continuare, vă prezentăm câteva echipamente HoReCa de tip fast food, pe care le puteți cumpăra din oferta Fresco Expert, pentru a pregăti shaorme, kebab, baghete, sandvișuri, diverse meniuri și alte produse specifice acestui mod de alimentație și, până la urmă, de viață:

  1. Grătar pe gaz pentru kebab, 4 zone de încălzire, motor inferior, 70 de kilograme – preț 4.596 de lei

– dimensiuni brute: 56 x 70 x 125 de centimetri;

– greutate brută: 83 de kilograme;

– kW gaz: 15,3;

– temperatura de lucru: maximum +420 de grade Celsius;

– echipamente HoReCa având capacitatea maximă: 70 de kilograme;

–  prețul include garanție Base Care (montaj, 12 luni piese de schimb și manoperă);

  1. Rotisor electric vertical, 3 spițe – preț 8.335 de lei

– pentru 9 pui (simultan);

– echipamente HoReCA având dimensiunile nete: 80 x 40 x 73,5 centimetri;

– greutate netă: 50 de kilograme;

– kW electric: 4,5;

– prețul include garanție Base Care;

  1. Friteuză electrică de banc dublă, 8+8 litri – preț OUTLET 4.619 lei (redus de la 5.851 de lei)

– linia 600;

– dimensiuni nete: 60 x 60 x 28 de centimetri;

– greutate netă: 42 de kilograme;

– kW gaz: 13,6;

– productivitate: 28-30 de kilograme/oră;

– echipamente HoReCa suportând o încărcătură maximă de cartofi de 0,9 kilograme;

– prețul include garanție Base Care; 

  1. Ambalaje biodegradabile – preț de la 46 la 402 lei per set

– seturi BIS (furculiță + cuțit + șervețel);

– seturi TRIS (furculiță + cuțit + lingură + șervețel);

– pungi biodegradabile maiou (compostabile);

– castroane înclinate, boluri rotunde;

– caserole cu capac / pentru burgeri;

– farfurii rotunde, ovale sau compartimentate;

– sosiere și capace pentru sosieră.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton