Survivor România 2021: Cum se epilează concurentele în jungla Dominicană

.

Al doilea sezon al show-ului “Survivor România” a început, iar concurenții au pornit mai determinați ca niciodată în aventura vieții lor. Cei 24 de participanți trebuie să facă față unor condiții dure și să supraviețuiască în situații extreme.

Citeşte şi: Lucian Barbu de la „Survivor România”, poveste impresionantă de viață

Chiar dacă se află în sălbăticie, reprezentantele sexului frumos care iau parte la această competiție trebuie totuși să aibă grijă de igiena personală, deși nu le sunt puse la dispoziție produse de îngrijire. Una dintre problemele concurentelor este epilatul, iar Grațiela Duban, fostă concurentă în primul sezon la Survivor, a dezvăluit cum poți scăpa de pilozitatea excesivă în timpul unei astfel de competiții.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Ni se dă un aparat de ras de unică folosință și da, ne putem epila cu el. Dar atât. În rest nimic, ne spălăm fără săpun, șampon sau gel de duș. Doar cu apă din ocean. Adevărate amazoane”, spunea Gabriela, în urmă cu câteva luni.

Citeşte şi: Cine sunt Faimoșii și Războinicii de la Survivor România, sezonul 2

O altă fostă participant în primul sezon al competiției, Ruby, a explicat că numărul de haine pe care îl pot avea acolo este limitat: „Avem voie să ne luăm cinci perechi de lenjerie intimă, cinci perechi de șosete, trei bluze cu mânecă scurtă, trei cu mânecă lungă, trei colanți, trei perechi de pantaloni scurți și trei costume de baie. Și… atenție, nu ni le va da pe toate odată, ci doar când se deteriorează. Poate o helancă în plus, dacă va fi extrem de frig. Atât! Chin… ce să zic”, mărturisea artista anul trecut.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton